Zeilkampen – Verzorging

Verzorging tijdens uw zeil excursie

U verblijft in een groepsaccommodatie. Hier zijn meerdere mogelijkheden voor uw maaltijden tijdens uw zeilkamp in Friesland.

Ontbijt en lunch

Standaard is dat Huski Reizen de ingrediënten voor uw ontbijt en lunch verzorgt. Tijdens het ontbijt zorgen alle deelnemers ervoor dat ze een lunchpakket maken die ze in de boot of op een andere locatie tijdens de lunchpauze kunnen nuttigen.

Avondmaaltijden

Bij het verblijven in een groepsaccommodatie is het gebruikelijk dat de avondmaaltijden worden verzorgd door een kok of cateraar. Na een intensieve dag op het water is het heerlijk om een goed verzorgde maaltijd voorgeschoteld te krijgen! In overleg kunnen we invulling geven aan de gewenste maaltijden. Het is ook mogelijk om met uw eigen groep de avondmaaltijd klaar te maken. In de accommodatie is een grote keuken aanwezig waar leerlingen, of het docententeam, aan de slag kunnen/kan gaan. U kunt zelf voor de ingrediënten van uw avondmaaltijden zorgen, maar Huski kan ook de boodschappen voor u doen.

Barbecue

Een kamp is natuurlijk niet compleet zonder een gezellige barbecue! Tijdens uw zeilkamp kunnen uw instructeurs uw barbecue verzorgen en coördineren.

Ook een combinatie van bovenstaande opties is bij Huski natuurlijk mogelijk! Wij kunnen voor uw ontbijt en lunch zorgen, terwijl u het avondeten regelt. Of andersom. Neem gerust contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken.