Zeilkampen – Samenwerking

Service en duurzame samenwerking

Een zeilkamp organiseren kost veel voorbereiding. Huski Reizen neemt u graag zoveel mogelijk werk uit handen! Uitstekende service is één van de belangrijkste punten die u van ons mag verwachten. Wij zullen alles in het werk stellen om de reis zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen. Het organiseren van een reis is een samenwerking tussen u en Huski, die wij graag op de langere termijn zien.

Duurzame samenwerking

Wij streven altijd naar een meerjarige duurzame samenwerking. Op deze manier kunnen wij uw wensen optimaal verwezenlijken en de goedkoopste prijs voor u nastreven! Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om met de eerste- en tweedejaars leerlingen te gaan zeilen, met de derdejaars naar de Belgische Ardennen of op Beachcamp te gaan, en met de hogere klassen op wintersport of outdoorreis in het buitenland. Uit onze ervaring is dit een goede verdeling gebleken. De jongere leerlingen zijn goed in staat stil te zitten en willen veel informatie tot zich nemen. Hier leent het zeilen zich uitstekend voor.

Tijdens het organiseren van een reis zijn we elkaars organisatiepartner. We dienen immers over en weer helder en duidelijke informatie te communiceren. Wij horen graag uw wensen, u hoort de mogelijkheden. U krijgt daarom één contactpersoon binnen Huski Reizen die alles over uw reis weet en bij wie u met al uw vragen of opmerkingen terecht kunt.

Verantwoordelijkheid

Huski Reizen vindt het belangrijk om vooraf af te spreken wie er wanneer verantwoordelijkheid heeft over de groep. Onze instructeurs zijn verantwoordelijk voor de begeleiding van de leerlingen tijdens de activiteiten. Hierbuiten zijn docenten verantwoordelijk voor hun leerlingen. Instructeurs helpen u uiteraard graag waar nodig bij bijvoorbeeld het uitvoeren van het avondprogramma.