Zeilkampen – Maatwerk

All-in en maatwerk zeilkampen werkweken

Alles regelen bij een organisatie? Dat is wel zo handig, en het scheelt heel veel tijd! Uit onze eigen ervaring (ruim 30 jaar) weten wij dat u als docent steeds minder tijd heeft om een bijzondere, en actieve schoolreis te organiseren voor leerlingen. Daarom kunt u bij Huski Reizen terecht voor een all-in pakket waarbij wij actief meehelpen bij de organisatie van uw schoolreis. Uiteraard kunnen wij de onderdelen naar uw wensen aanpassen. Een standaardreis kennen wij dan ook niet. Geen schoolreis is hetzelfde!

Aan de hand van uw wensen en eisen wordt een all-in programma opgesteld. Dit betekent dat met elke organisatorische factor rekening wordt gehouden. Zo zorgen wij voor het busvervoer, uw accommodatie en verzorging. Bovendien regelen wij dat uw boten en zwemvesten klaarliggen, en nemen eigen instructeurs mee.

Een all-in zeilkamppakket bij Huski Reizen houdt in:
  • Vervoer vanaf school – Friesland en terug per touringcar
  • Verblijf in een groepsaccommodatie
  • Verzorging naar keuze
  • Zeilboten en zwemvesten
  • Zeilinstructeurs
  • Als de school nog geen reisverzekering heeft kunnen we aanvullend ook een groepsreisverzekering voor u regelen, zodat u met uw groep goed verzekerd op excursie gaat.

Daarnaast kunnen wij specifieke onderdelen op uw wensen afstellen. Wilt u bijvoorbeeld de eerste dag een theorieavond? Of een middag kajakken? Dit, en meer, is mogelijk bij Huski Reizen!

Huski = flexibelNa ontvangst van uw offerte kan er natuurlijk een heleboel veranderen in het deelnemersaantal. Huski Reizen heeft ook hier genoeg ervaring mee en wij gaan hier altijd uiterst flexibel mee om. Zo houden wij de reis voor u betaalbaar!