Zeilkampen – Instructeurs

Coördinator en zeilinstructeurs

De kracht van onze zeilkampen is dat onze coördinator en instructeurs de hele week bij uw groep blijven! U kunt er zeker van zijn dat u deskundig wordt bijgestaan! Huski-instructeurs zullen u de kneepjes van het zeilen bijbrengen en al uw vragen beantwoorden. Bovendien zijn ze enorm enthousiast en kunnen uw leerlingen motiveren.

Taakverdeling groepsverantwoordelijke en instructeurs

Tijdens uw zeilkamp zijn er altijd meerdere instructeurs aanwezig. Per 4 à 7 leerlingen ( afhankelijk van het onderdeel)  gaat er één zeilinstructeur mee om te instrueren. Zij kunnen per dag rouleren over uw groep, maar verblijven altijd bij de groep. Deze zeilinstructeurs worden aangestuurd door een groepsverantwoordelijke waar u bij terecht kunt, mocht u vragen hebben. De groepsverantwoordelijke is een ervaren instructeur en is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het zeilkamp.

Instructeurs verblijven bij de groep

Uw instructeurs verblijven bij u in de accommodatie. Dit zorgt natuurlijk voor een unieke, en leuke sfeer! Onze instructeurs zorgen ervoor dat uw leerlingen aan het eind van het zeilkamp technische en praktische kennis hebben opgedaan wat betreft het zeilen. Huski Reizen gaat ervan uit dat u als docent hierin een begeleidende rol speelt. Op het kamp is er vanzelfsprekend een samenwerking tussen instructeurs en docenten wat betreft het avondeten, de schoonmaak en het aansturen van leerlingen.

Opleiding

Veiligheid is prioriteit bij Huski Reizen! Wij vinden het belangrijk dat een zeilinstructeur veilig les kan geven aan uw leerlingen. De zeilscholen waar Huski mee samenwerkt staan gerant voor opgeleide instructeurs(minimaal CWO3). Wij vinden het belangrijk dat een instructeur over de juiste technische en didactische vaardigheden beschikt, en dat hij of zij uw leerlingen enthousiast kan begeleiden.

De zeilscholen waar wij mee samenwerken bij de HISWA aangesloten. De HISWA staat gerant voor goed opgeleide instructeurs en hoge kwaliteit lessen.