Zeilkampen – Busvervoer

Busvervoer van en naar uw zeilkamp

Huski verzorgt uw reis van deur tot deur. Of beter: van schoolplein naar bestemming! Dat betekent dat wij u en uw groep op school ophalen en per touringcar vervoeren naar Friesland. Huski biedt u scherpe tarieven wat betreft het busvervoer ten opzichte van andere bedrijven. Maar uiteraard kunt u ook zelf uw busvervoer regelen bij een zeilkamp met Huski.

Touringcar

U reist naar uw bestemming in een luxe touringcar. Vaak zijn dit bussen voor 50 personen. Voor grotere gezelschappen kunnen we ook 60-persoons bussen of dubbeldekkers inzetten.

Busvervoer tijdens uw verblijf

U verblijft met uw groep dichtbij de zeilboten! En ook is vaak een dorpje in de buurt. Tijdens uw verblijf hoeft u dus geen gebruik meer te maken van een touringcar. Dat scheelt natuurlijk in de kosten!

Veilig busvervoer

Wij werken uitsluitend samen met busmaatschappijen die in het bezit zijn van het Keurmerk Touringcarbedrijf. Dit houdt in dat de bus voldoet aan strenge eisen die worden opgelegd door Rijksdienst voor het Wegverkeer en de Inspectie Verkeer en Waterstaat. De chauffeurs gaan altijd uitgerust met u op pad, omdat ze zich houden aan rij- en rusttijden. Hiermee garanderen wij uw veiligheid. Alle chauffeurs hebben bovendien ruime ervaring met het begeleiden van schoolgroepen.

Bagage

Om te garanderen dat uw bagage altijd goed past, verplichten wij (en de busmaatschappijen) dat leerlingen geen harde koffers meenemen. Iedere deelnemer mag één gelabelde sporttas meenemen voorzien van NAW-gegevens. Een (sport)tas van het formaat 70x35x35 cm en 20 kilo is het maximale wat wordt toegestaan.