Zeilkampen – Avondactiviteiten

Avondprogramma

Na een dag op het water is het tijd voor een (ont)spannende, gezellige avond! U kunt denken aan een bonte avond, een geschiedenisverhaal over Friesland of een vossenjacht. Na de avondmaaltijd is er tijd voor uw eigen invulling van het programma. U heeft vast veel ideeën, waar wij graag bij meedenken.

Mogelijkheden

Onze instructeurs verblijven bij u op het kamp, en worden aangestuurd door een coördinator die ook in Friesland aanwezig is. In overleg met de coördinator kunnen de instructeurs u helpen bij de invulling van het avondprogramma.

De eerste avond wordt er vaak tijd besteed aan de theorie van het zeilen. De laatste avond van het kamp moet natuurlijk leuk worden afgesloten! Instructeurs kunnen uw leerlingen meenemen naar een leuk cafeetje in een dorp. Daar wordt een (alcoholvrij) drankje gedaan en er kan gedanst worden.

Ook kunt u gaan nachtzeilen! In dat geval stapt u na het avondeten weer in uw zeilboot en maakt u samen met een instructeur een spannende tocht in het donker. Uiteraard is de boot verlicht.

Briefing voor de komende dag

Elke avond zal de Huski-coördinator met u de dag nog even door nemen. Hoe heeft u, en hebben de leerlingen, de dag ervaren? Wat waren de meest uitdagende momenten? En natuurlijk wordt er vooruit gekeken de dag van morgen! Wat zijn de weersvoorspellingen, en wat betekent dat voor uw zeiltocht? Onze coördinator blikt alvast vooruit op een nieuwe dag en beantwoordt uw vragen.