Zeilkampen – Activiteiten
Zeilkampen – Arrangementen
Zeilkampen – Verblijf
Zeilkampen – Materiaal

Zeilkampen in Friesland

Kies samen met Huski voor het ruime sop! Huski reizen wil het voor iedereen mogelijk maken om op zeilkamp te kunnen gaan. Wij hebben meerdere mogelijk heden op het gebied van zeilen en programma’s.

De voordelen van een zeilkamp met Huski Reizen:
Friesland

Friesland is de plek in Nederland om te leren zeilen! De prachtige meren, uitgestrekte weilanden, knusse dorpjes en gezellige mensen laten u een ander Nederland ervaren. Huski Reizen heeft ruime ervaring in het organiseren van leuke en betaalbare zeilkampen in Friesland.

Mogelijkheden
Ieder zeilkamp is natuurlijk ‘Helemaal Huski’! Tijdens een zeilkamp vaart u iedere dag een andere route zodat u telkens een andere omgeving ervaart.

Alle accommodaties liggen direct of dichtbij het water, zodat u op loopafstand bij uw zeilboten kunt komen. Huski Reizen zorgt standaard voor uw ontbijt en lunch. Voor de avondmaaltijd kunt u, afhankelijk van uw accommodatie, gezamenlijk zorgen of leerlingen deze zelfstandig laten bereiden. Er zijn al mogelijkheden voor een verblijf vanaf drie dagen!

Huski biedt een op maat gemaakte reis aan. Dit wil zeggen dat het niet een kant-en-klaar product is, maar een samenwerking die wij als reisorganisatie met u als docent of school aangaan. Samen zorgen wij voor een onvergetelijke reis.

Een reis met Huski is veilig, leuk, leerzaam, gemakkelijk en betaalbaar. Dat is onze belofte aan u!

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt programma!

Vul het offerteformulier in of bel naar 030-8000600.