Skiles

Een belangrijke kracht van Huski Reizen is dat wij onze eigen instructeurs meenemen op uw reis! U zit daardoor niet vast aan lestijden! Wij werken met Nederlandse, gediplomeerde instructeurs die hun passie voor wintersport graag aan uw leerlingen willen overdragen.

Wintersport-Skiles
U bepaalt hoe lang de lessen duren

U zit bij ons niet vast aan lestijden! Dat geeft u de vrijheid om uw programma naar wens in te richten en u hoeft zich tijdens de lunch ook niet druk te maken om de veiligheid en het plezier van uw leerlingen. Onze instructeurs kunnen toezicht houden indien u dit wenst en er mag door de leerlingen niet worden geskied tijdens de lunch om voldoende rust te garanderen.

Huski-instructeurs reizen met u mee

Onze instructeurs reizen met u mee vanuit Nederland en verblijven bij u in hetzelfde pension. Dit zorgt voor een extra dimensie! Onze instructeurs zullen vaak meedoen aan het avondprogramma. Gedurende uw wintersportreis ontstaat er een goede samenwerking tussen uw docententeam en onze instructeurs.

Inhoud lessen

Bij onze instructeurs staan drie punten centraal in hun les en leiderschap: veiligheid, plezier en leren.

schema_Skiles
Veilig

Veiligheid is een basisvoorwaarde!

Leuk!

Plezier is waar het uiteindelijk allemaal om te doen is. Een onvergetelijke week beleven!

Leerzaam

Skiën en snowboarden aanleren is ‘leren door te doen’. De meeste leerlingen hebben al snel enige controle. Onze instructeurs zijn er om het leerproces te begeleiden. Het leertempo is groepsafhankelijk waarbij gewaakt wordt dat het tempo niet te hoog ligt en er aandacht wordt geschonken aan techniek en beheersing!

Lees hier meer over de selectie en opleiding van onze instructeurs.

Opleiding voor schooldocenten

Huski Reizen stimuleert dat docenten zelf lesgeven. Dat maakt de reis goedkoper voor de leerlingen en het is een bijzondere ervaring om te doceren op de piste! Wilt u graag uw kennis opfrissen of gewoon op een leuke manier extra tips en tricks krijgen? Wij nodigen u uit om mee te doen aan een trainingsdag in SnowWorld. De trainingsdagen vinden plaats in november en januari. Neem contact met ons op voor meer informatie!