Wintersport – Samenwerking

Service en duurzame samenwerking

Een wintersport organiseren vergt veel voorbereiding. Huski Reizen neemt u graag zoveel mogelijk werk uit handen! Uitstekende service is een van de belangrijkste punten die u van ons mag verwachten. Wij zullen alles in het werk stellen om de reis zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen. Wij horen graag uw wensen, u hoort de mogelijkheden. Het organiseren van een reis is een samenwerking tussen u en Huski, die wij graag op de langere termijn zien.

Duurzame samenwerking

Wij streven altijd naar een meerjarige duurzame samenwerking. Op deze manier kunnen wij uw wensen optimaal verwezenlijken en de beste prijs bij onze partners voor u realiseren!

Tijdens het organiseren van een reis zijn wij elkaars organisatiepartner. We dienen over en weer snel en duidelijk de informatie te communiceren die we van elkaar nodig hebben. U krijgt daarom een contactpersoon binnen Huski Reizen die alles over uw reis weet en bij wie u met al uw vragen of opmerkingen terecht kunt.

Reisleider ter plaatse

Onze Huski-reisleider staat garant voor onze service ter plaatse! Aan het begin van uw reis bespreekt u met de reisleider de taakverdeling. Zo zal de reisleider in principe het uitladen van het materiaal uit de bus, het halen van de skipassen en het contact met de accommodatie voor zijn rekening nemen. De instructies aan de leerlingen betreft het programma kunt u indien gewenst verdelen. Docenten kunnen leerlingen over het avondprogramma informeren, en de reisleider kan over het skiprogramma vertellen.

Onze Huski-reisleider is verantwoordelijk voor de overige instructeurs en de dagelijkse evaluatie van de reis en skilessen.
U kunt bij vragen of opmerkingen bij hem of haar terecht. U heeft dus ter plaatse altijd een aanspreekpunt!

Verantwoordelijkheid

Huski Reizen vindt het belangrijk om vooraf af te spreken wie er wanneer verantwoordelijkheid heeft over de groep. Onze instructeurs zijn verantwoordelijk voor het draaien van de ski- en snowboardles. Tijdens de lunchpauze kunnen onze instructeurs op de leerlingen letten indien dit gewenst is. Buiten de ski- en snowboardlessen zijn docenten verantwoordelijk voor de leerlingen. Indien deelnemers niet meer kunnen deelnemen aan een les of naar een arts moeten zijn de docenten verantwoordelijk voor de begeleiding van deze leerling. Onze reisleider helpt u uiteraard graag indien mogelijk.