Wintersport – Werkwijze

Werkwijze

Huski Reizen komt op uw school langs om alle deelnemers de juiste schoenen en helmen aan te meten! Op een afgesproken dag komen wij naar uw school toe en passen alle deelnemers ski- of snowboardschoenen. Huski zorgt in het magazijn in Houten voor het afstellen van het materiaal, en plaatst het materiaal voor uw vertrek in uw touringcar. Het passen op school biedt veel gemak en zorgt voor veel tijdsbesparing in Oostenrijk! Daarnaast creëert het passen veel voorpret.

Passen en afstellen

Nadat een pasdatum is afgesproken vragen wij de leerlingen onze paslijst online in te vullen met relevante gegevens. Hiermee kunnen wij de pasdag voorbereiden. U kunt deze gegevens ook inzien en uitprinten. Huski Reizen komt op de afgesproken datum naar uw school met ski- en snowboardschoenen en helmen. Na een groepsuitleg zullen de leerlingen de schoenen passen. Onze materiaalman helpt uiteraard waar nodig met passen en beantwoordt vragen. Ook kunnen leerlingen een helm passen, en krijgen zo altijd een helm mee die goed op hun hoofd aansluit. Voor de reis wordt het ski- en snowboardmateriaal in Nederland afgesteld door ons kundige materiaalteam.

Materiaal voor beginners en gevorderden

Huski beschikt over een groot magazijn met meer dan 1200 paar eigen ski’s, 1000 snowboards en 3000 paar bijbehorende schoenen. Tevens hebben we 1200 helmen.

De reis

Als de touringcar u ophaalt op uw school, is het materiaal al in de bus aanwezig. Onze materiaalman laadt het materiaal compact en stevig in. Bij aankomst zal de reisleider het uitladen en het uitdelen van het materiaal coördineren.

Onderhoud en reservemateriaal

Vóór ieder seizoen worden alle ski’s en snowboards door de onderhoudspecialist Dr. Wax volledig nagekeken en geprepareerd. Voor iedere reis gaan ze nog eens over een warme waxband en worden ze indien nodig geslepen. Ondanks zorgvuldig onderhoud gaat er af en toe iets kapot aan het materiaal. Huski heeft tijdens uw wintersportreis altijd reservemateriaal mee!
Wij nodigen u graag uit een keer persoonlijk langs te komen om een kijkje te komen nemen in onze materiaalhal! Neem contact met ons op om een afspraak te maken.