Wintersport – Materiaal

Materiaal

Huski Reizen zorgt ervoor dat u na aankomst op uw bestemming in Oostenrijk direct de piste op kunt! Wij werken uitsluitend met materiaal van hoogstaande kwaliteit en zorgen zelf voor het onderhoud.

WIN waardevolle tijd op de piste! Onze materiaal formules:

Formule 1:

Ruim voor vertrek komen we op uw school langs om ski- en snowboardschoenen en helmen te passen bij alle deelnemers. Dit zorgt al voor enorme voorpret! Het zorgvuldig afgestelde ski- en snowboardmateriaal plaatsen we voor vertrek in de bus. De reisleider zal het uitladen en verdelen van de materialen in Oostenrijk coördineren.

Bij aankomst hoeft u daarom niet eerst langs de skiverhuur. Omdat ook de skipassen al klaar liggen, kunt u direct de piste op!
Lees hier meer over onze werkwijze.

Huski_Ski-schoenen
Huski_Snowboards
Huski_Helmen
Formule 2 (Nieuw):

Op meerdere locaties in onze kerngebieden hebben we materiaal depots. Afhankelijk van het skigebied waar u gaat skiën en het aantal aanwezige groepen op dat moment kunnen we  ook gebruik maken van 1 van onze materiaal depots. Aan de hand van de opgegeven schoenmaten worden de ski’s op de zoollengtes afgesteld. De ski’s en snowboards zijn dan klaar voor gebruik. De leerlingen passen alleen nog de schoenen ter plaatse en kunnen in korte tijd de piste op. Alleen de ski’s en snowboards gaan dan nog met de bus mee. Reserve materiaal is ter plaatse aanwezig.

Helmgebruik: advies & plicht

Hoofdletsel komt niet vaak voor, maar de gevolgen zijn vaak wel ernstig. Een helm vermindert het risico van hoofdletsel enorm.
In veel wintersportlanden is helmgebruik voor kinderen tot 15 jaar wettelijk verplicht. Veiligheid staat bij Huski Reizen voorop. Daarom raden wij scholen dringend aan ook helmgebruik te verplichten voor de overige leerlingen.

Materiaal van topmerken

Ons materiaal is van de hoogste kwaliteit! Wij werken uitsluitend samen met gerenommeerde merken die veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Onze partners zijn onder andere Head en Salomon.

Head & Salomon