Wintersport – Rodelen
Wintersport – Zwemmen
Wintersport – Bowlen

Avondprogramma

Wat zijn activiteiten waar u tijdens uw les op school geen tijd voor heeft? Na de avondmaaltijd in uw accommodatie is er voldoende tijd om een leuk avondprogramma samen te stellen! U kunt bijvoorbeeld denken aan een discoavond, zwembadbezoek of rodelen. U heeft vast veel ideeën waar wij graag bij meedenken.

Mogelijkheden

Wij zorgen dat u altijd een groepsruimte ter beschikking heeft in de accommodatie. U kunt hier groepsspelletjes doen, een bonte avond organiseren of een discoavond houden. Daarnaast is er vaak een tafelvoetbal, biljart of tafeltennis aanwezig.

U kunt er ook voor kiezen uw avondprogramma buiten uw accommodatie in te vullen. De mogelijkheden zijn uiteraard afhankelijk van uw accommodatie en het gebied waarin u zit. Voorbeelden zijn:

Wintersport_Zwemmen
Wintersport_Rodelen
Wintersport_Fakkeltocht
Wintersport_Bowlen

Maar ook mogelijk zijn: een discobezoek, Snowtubing, Schaatsen, Nachtskiën, Eisstockschiessen

Beschikking over een touringcar

De touringcar kan binnen de grenzen van de rijtijdenwet worden gebruikt voor het avondprogramma. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. In principe betekent de rijtijdenwet voor uw avondprogramma dat de touringcar 9 uur moet stilstaan tussen de terugkomst na het avondprogramma en het vertrek naar de piste de volgende ochtend. Wilt u om 08:30 uur naar de piste dan dient de bus dus om 23:30 uur stil te staan. Bij een zwembadbezoek of rodelen zal u hier zeker geen last van hebben. Bij een bezoek aan de disco zal u misschien wat later naar de piste moeten (en willen) vertrekken of met de skibus gaan. U dient van te voren aan te geven hoe vaak u de touringcar ’s avonds wilt gebruiken. Dan spreken wij dit duidelijk af met de busmaatschappij en chauffeur om verrassingen te voorkomen.

Huski instructeurs doen graag mee!

Onze instructeurs vinden het hartstikke leuk om ’s avonds met de leerlingen te kaarten, weerwolven, of aan een bonte avond mee te doen. Onze reisleider helpt u graag bij de uitvoering of de organisatie van uw avondprogramma. Huski Reizen ziet graag een soepele samenwerking tegemoet tussen uw docententeam en de Huski instructeurs.