Wintersport – Verzorging

Verzorging

Na een intensieve dag kunt u zorgeloos aanschuiven aan het diner! U spreekt de ontbijt- en dinertijden ter plaatse met de accommodatiehouder af. Huski Reizen biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van verzorging tijdens uw wintersportreis.

Half pension

U verblijft op basis van half pension. De leerlingen kunnen zelf hun lunch regelen bij een restaurant op de piste. Zij besteden daar gemiddeld € 8,- per dag aan een hapje en een drankje. Het ontbijt is in buffetvorm en bestaat uit harde broodjes, verschillende soorten vleeswaren, kaas, jam, melk, cornflakes, koffie, thee en een sapje. In sommige accommodaties wordt het ontbijt per tafel klaargezet. Het avondeten is een driegangenmenu bestaande uit soep, de hoofdmaaltijd en een dessert. Bij het avondeten staat er in principe altijd een kan water of ranja op tafel.

Tijdsbesparing – eigen ontbijt bij aankomst

Na aankomst op locatie wilt u direct de piste op! Om kosten en tijd te besparen boeken we standaard geen eerste ontbijt bij een accommodatie. Uw leerlingen kunnen thuis een ontbijtpakketje smeren, dat zij in de bus of net na aankomst in Oostenrijk kunnen nuttigen. Het voordeel van de tijdsbesparing is dat u eerder op de piste staat en de dag volledig kunt benutten.

Extra laatste diner voor vertrek

Na de laatste dag skiën rijden de meeste groepen naar de accommodatie om zich om te kleden alvorens naar huis te rijden. Het laatste diner wordt dan rond 19:00 uur bij een bekend ‘restaurant’ langs de snelweg genuttigd. U kunt er echter ook voor kiezen om het laatste diner nog in de accommodatie te nuttigen. Een bijkomend voordeel is dat uw leerlingen zich dan voor het eten nog even kunnen douchen.

Drankjes in de accommodatie

De meeste accommodaties beschikken over een barretje of een blikjesautomaat. De prijzen verschillen sterk per accommodatie en type drank. Eigen drinken is meestal toegestaan, uiteraard wel altijd buiten de bar. Tijdens het eten worden er meestal kannen met ranja of water op tafel gezet.