Slider

Instructeurs wintersportkamp

Ski- en snowboardles

Een belangrijke kracht van Huski Reizen is dat onze eigen instructeurs de gehele periode meegaan op wintersportkamp. Op die manier kunnen de instructeurs de hele dag bij de groep blijven voor skiles en snowboardles en begeleiding. Zo zijn we tijdens de skilessen en snowboardlessen niet aan vaste uren gebonden. Huski selecteert Nederlandse, gediplomeerde instructeurs die hun passie voor wintersport graag aan uw leerlingen willen overdragen.

Onze instructeurs

  • Wij werken met Nederlandse, gediplomeerde instructeurs die hun passie voor wintersport graag aan uw leerlingen willen overdragen.
  • De instructeurs zijn minimaal in het bezit van NSkiV niveau 2 of NSL2.
  • Om de veiligheid nog beter te waarborgen heeft Huski een samenwerking met plaatselijke skischolen. Zodoende kan het instructeursteam aangevuld worden met een instructeur van de skischool.

Avondprogramma

Een aantal instructeurs verblijft bij de groep. Zij willen en kunnen meestal ook aan de avond activiteiten deelnemen wat zorgt voor een leuke groepssfeer! Na de avondmaaltijd is er tenslotte voldoende tijd om een leuk avondprogramma samen te stellen.  Denk aan spelletjes, bonte avond of discoavond in de accommodatie of buitenshuis. Denk hierbij aan extra activiteiten als een zwembadbezoek en/of rodelen.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan