Werkweek Ardennen – Outdoor – Busvervoer

Busvervoer

Huski verzorgt uw reis van deur tot deur. Dat betekent dat wij u en uw groep op school ophalen en per luxe touringcar vervoeren naar de plaats van bestemming. De Huski-reisleider reist met uw bus mee. Een bus biedt u veel vrijheid en kan worden gebruikt voor uw vervoer ter plaatse. Bovendien kunt u hierdoor op de terugweg een cultureel bezoek aan München of Salzburg brengen.

 

Huski biedt u scherpe tarieven wat betreft het busvervoer ten opzichte van andere bedrijven. Maar uiteraard kunt u ook zelf uw busvervoer regelen. Dit heeft echter niet onze voorkeur aangezien er een goede samenwerking wordt verwacht en dit met onze eigen maatschappijen soepeler kan verlopen.

Touringcar

U reist naar uw bestemming in een luxe touringcar, voorzien van dvd-speler, toilet, bar en stoelen met verstelbare rugleuning. Vaak zijn dit bussen voor 50 personen. Voor grotere gezelschappen kunnen we ook 60-persoons bussen of dubbeldekkers inzetten.

Busvervoer tijdens uw verblijf

Gezien de afstand van Nederland naar Oostenrijk is het financieel niet voordelig de bus terug naar Nederland te laten rijden. U heeft dus uw gehele verblijf de beschikking over busvervoer! De buschauffeur kunt u bijvoorbeeld naar een activiteit brengen die iets verder gelegen is van uw accommodatie.

Veilig busvervoer

Wij werken uitsluitend samen met busmaatschappijen die in het bezit zijn van het Keurmerk Touringcarbedrijf. Hiermee garanderen wij uw veiligheid. De maatschappijen houden de rijtijden uiterst scherp in de gaten en bij de heen- en terugreis vindt er halverwege Duitsland altijd een chauffeurswissel plaats. Een frisse chauffeur die op die locatie heeft geslapen rijdt dus de tweede helft van de nacht! Alle chauffeurs hebben bovendien ruime ervaring in het begeleiden van schoolgroepen.

Bagage
IMG_2582

Om te garanderen dat uw bagage altijd goed past, verplichten wij (en de busmaatschappijen) dat leerlingen geen harde koffers meenemen. Iedere deelnemer mag één gelabelde (sport)tas meenemen voorzien van NAW-gegevens. Een (sport)tas van het formaat 75x35x35 cm en 20 kilo is het maximale wat wordt toegestaan.