Ardennen Schoolkamp – Outdoor – Samenwerking

Service en duurzame samenwerking

Een schoolkamp naar Oostenrijk organiseren kost veel voorbereiding. Huski Reizen neemt u graag zoveel mogelijk werk uit handen! Uitstekende service is een van de belangrijkste punten die u van ons mag verwachten. Wij zullen alles in het werk zetten om de reis zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen. Het organiseren van een schoolkamp is een samenwerking tussen u en Huski, die wij graag op de langere termijn zien.

 

Duurzame samenwerking

Wij streven altijd naar een meerjarige duurzame samenwerking. Op deze manier kunnen wij uw wensen optimaal verwezenlijken en de goedkoopste prijs voor u nastreven! Tijdens het organiseren van een schoolkamp zijn we elkaars organisatiepartner. We dienen immers over en weer helder en duidelijke informatie te communiceren. Wij horen graag uw wensen, u hoort de mogelijkheden. U krijgt daarom een contactpersoon binnen Huski Reizen die alles over uw schoolkamp weet en bij wie u met al uw vragen of opmerkingen terecht kunt.

Reisleider ter plaatse

Onze reisleider staat garant voor onze service ter plaatse! De reisleider vertelt wat u de komende dag kunt verwachten en neemt deze door en hij is verantwoordelijk voor de communicatie en aansturing van het buitensportorganisatie. De Huski-reisleider is daarnaast verantwoordelijk voor de evaluatie van uw reis. U kunt bij vragen of opmerkingen bij hem terecht. U heeft dus ter plaatse altijd een aanspreekpunt!

Verantwoordelijkheid

Huski Reizen vindt het belangrijk om vooraf af te spreken wie er wanneer verantwoordelijkheid heeft over de groep. De instructeurs zijn verantwoordelijk voor het draaien van de activiteiten. Wij verwachten van docenten dat zij actief bijdragen aan de orde tijdens deze activiteiten. Hierbuiten zijn docenten verantwoordelijk voor hun leerlingen. De reisleider helpt u uiteraard graag waar nodig bij bijvoorbeeld het uitvoeren van uw eigen avondprogramma.