Schoolkamp Ardennen – Outdoor – Verzorging

Verzorging

Een wandelkamp in Luxemburg is ‘Helemaal Huski’! Wij bieden een leuk, betaalbaar en leerzaam kamp aan! In Luxemburg betekent dit dat leerlingen zelf de avondmaaltijd gaan bereiden. Uw Huski-instructeurs zullen voor de ingrediënten zorgen. Wilt u nog meer uitdaging en zelfstandigheid? U kunt er ook voor kiezen elke leerling met een voedselzak te laten lopen!

 

Huski zorgt voor ingrediënten op het tentenkamp

Standaard is dat Huski Reizen de ingrediënten voor uw ontbijt en lunch verzorgt. Leerlingen maken tijdens het ontbijt ook direct een lunchpakket die zij tijdens de middagpauze nuttigen.

De avondmaaltijd wordt in groepjes per tent gekookt. Leerlingen krijgen in dat geval van ons een pakket met ingrediënten (bijvoorbeeld macaroni) en bereiden dit voor hun tent op een gasbrander. Dat vergt wel wat zelfstandigheid en samenwerking van de leerlingen! Een goed leermoment dus!

Een voedselzak voor het hele kamp

Het is ook mogelijk om het voedsel voor uw meerdaagse verblijf mee in uw backpack te nemen. Elke dag moeten leerlingen kiezen welke ingrediënten nodig zijn voor de avondmaaltijd. Leerlingen moeten dus goed inschatten wat ze elke dag nodig denken te hebben en ervoor zorgen dat ze aan het einde van het kamp nog wat te eten hebben.

Uiteraard is een combinatie van bovenstaande mogelijkheden ook een optie. Neem contact met ons op om uw voorkeuren te bespreken.