Schoolreis Ardennen – Outdoor – Verblijf

Verblijf

Verblijf

Tijdens uw wandelkamp verblijft u uiteraard ook gedurende de nacht in de natuur! Huski Reizen heeft met zorg verschillende campings voor u uitgezocht die onderdeel uitmaken van uw wandelkamp. Na een lange wandeling door het prachtige groene heuvellandschap overnacht u ook in dit landschap. ’s Ochtends wordt u wakker van de geluiden om u heen en waant u zich direct weer in de indrukwekkende omgeving!

Tentenkamp

Tentenkamp

Uw tentenkamp wordt opgeslagen op een eigen terrein op verschillende campings. Afhankelijk van de duur van uw verblijf, overnacht u op twee, drie of vier verschillende campings. Overeenkomstig bevinden alle kampementen zich in de groene omgeving waar u ook tijdens uw wandelingen kennis mee maakt. Bovendien ligt het campingterrein vaak aan een kleine rivier. De Huski-slaaptenten bieden plaats aan 4 à 5 personen. Het docententeam heeft de beschikking over eigen tenten.

Kampement op- en afbouwen

Kampement op- en afbouwen

Kleinere groepen zullen elke middag bij aankomt hun slaaptent moeten opbouwen op de camping van bestemming. Uw Huski-instructeurs helpen uiteraard een handje mee en zorgen dat de materialen voor het kampement aanwezig zijn. Ook staat er al een grote partytent op de camping, waar u met uw groep bijeen kunt zitten. Na het ontbijt wordt elke ochtend het kampement door de groep weer opgeruimd.

Het is raadzaam grotere groepen te verdelen in kleinere groepjes. Dit maakt de wandeltocht leuker, en bovendien hoeven leerlingen niet elke middag een kampement op te bouwen. Alleen op de eerste dag bouwt een groepje leerlingen een tentenkamp op, en op de laatste dag bouwt het een kampement af. Door de verplaatsing van de groepjes komt u elke middag aan bij een opgezet tentenkamp.