Werkweek Ardennen – Outdoor – Busvervoer

Busvervoer

Huski verzorgt uw reis van deur tot deur. Of beter: van school naar bestemming! Dat betekent dat wij u en uw groep op school ophalen en per touringcar vervoeren naar Luxemburg. Huski biedt u scherpe tarieven wat betreft het busvervoer ten opzichte van andere bedrijven. Maar uiteraard kunt u ook zelf uw busvervoer regelen. Dat is het all-in pakket van Huski Reizen!

 

Touringcar

U reist naar uw bestemming in een luxe touringcar. Vaak zijn dit bussen voor 50 personen. Voor grotere gezelschappen kunnen we ook 60-persoons bussen of dubbeldekkers inzetten.

Busvervoer tijdens uw reis

U wandelt van camping naar camping, en ook boodschappen worden voor u geregeld. Huski-instructeurs doen de inkopen voor ontbijt, lunch en avondeten zodat u daar niet meer aan hoeft te denken. Tijdens uw wandelkamp hoeft u geen gebruik te maken van de touringcar.

De touringcar vertrekt dan ook weer richting Nederland nadat de buschauffeur u heeft afgezet en haalt u op de afgesproken dag en tijd weer op.

Veilig busvervoer

Wij werken uitsluitend samen met busmaatschappijen die in het bezit zijn van het Keurmerk Touringcarbedrijf. Dit houdt in dat de bus voldoet aan strenge eisen die worden opgelegd door Rijksdienst voor het Wegverkeer en de Inspectie Verkeer en Waterstaat. De chauffeurs gaan altijd uitgerust met u op pad, omdat ze zich houden aan rij- en rusttijden. Hiermee garanderen wij uw veiligheid. Alle chauffeurs hebben bovendien ruime ervaring met het begeleiden van schoolgroepen.

Bagage
IMG_2582

Om te garanderen dat uw bagage altijd goed past, verplichten wij (en de busmaatschappijen) dat leerlingen geen harde koffers meenemen. Iedere deelnemer mag één gelabelde rugtas meenemen voorzien van NAW-gegevens. Een backpack van maximaal 20 kilo wordt toegestaan.