Outdoor – Luxemburg – Arrangementen

Arrangementen

U wilt er met uw school of klas even helemaal tussenuit, de natuur in! Wij bieden zowel driedaagse arrangementen,
als vier- of vijfdaagse arrangementen in Luxemburg aan. Elke reis is avontuurlijk en samen met u zorgen we voor een op maat gemaakt wandelkamp.

 

Meerdaagse arrangementen:

Op elke wandeldag loopt u samen met de leerlingen een gemiddelde afstand van twintig kilometer. Samen ervaart u een andere omgeving, geniet u van de prachtige groene bossen en indrukwekkende heuvels. Als u een langer verblijf boekt, zetten wij vanzelfsprekend een grotere route voor u uit. Ook is het mogelijk om op de heen- of terugweg een cultureel bezoek aan Maastricht, en de grotten van Maastricht, te brengen.

Op een Huski-kamp wordt gestreefd naar samenwerking, binding van de groep en een leerzame tijd. Hoe lang u ook blijft, door de geweldige omgeving zult u een uniek kamp ervaren in Luxemburg!

Voorbeeld programma:

Op de eerste dag komt u rond 12:00 uur aan in Luxemburg, waarna u met uw leerlingen nog vóór de camping wordt afgezet met de opdracht ‘zoek het kamp’. U begint dus direct al met een actieve uitdaging! Na aankomst op het kamp zetten leerlingen in groepjes een eigen tent op, uiteraard onder toeziend oog van onze Huski-instructeurs.

Daarna is het tijd om de avondmaaltijd te bereiden. Dit doen de deelnemers in groepjes bij hun tenten op een kleine gasbrander. Na het eten volgt de briefing voor de volgende dag en kunnen er eventueel spelletjes gedaan worden. De eerste dag wordt afgesloten bij een gezellig kampvuur.

Het mogelijke programma van dag 2,3 (en 4, afhankelijk van uw arrangement) ziet er als volgt uit:
  • 07:30 uur: Opstaan, ontbijten en netjes maken van het tentenkamp
  • 09:00 uur: Start van de wandeltocht
  • ’s Middags nuttigen de deelnemers een lunchpakket
  • 17:00 uur: Aankomst op de volgende camping
  • 18:30 uur: Koken en warme maaltijd
  • Briefing voor de volgende dag, eventueel spelletjes en kampvuur

Op de laatste dag ruimen we na het ontbijt het tentenkamp op en vertrekken we rond 11:00 uur naar Nederland. Op de terugweg is het mogelijk om een cultureel bezoek aan Maastricht te brengen.

Kleinere groepen zullen elke middag een tentenkamp moeten opbouwen op de camping van bestemming. Uw Huski-instructeurs helpen uiteraard een handje mee en zorgen dat de materialen voor het kampement aanwezig zijn. Na het ontbijt wordt elke ochtend het kampement door de groep weer opgeruimd.

Heeft u een grote groep leerlingen die kunnen worden verdeelt in meerdere groepen? Dan bouwt een groepje leerlingen alleen de eerste dag een tentenkamp op. Vervolgens rouleren de verschillende groepjes, en lopen naar een volgende camping waar het kampement al staat. Ook hoeft een groepje leerlingen op deze manier maar een tentenkamp af te breken.