Outdoor – Luxemburg – Samenwerking

Service en duurzame samenwerking

Een schoolkamp organiseren kost veel voorbereiding. Huski Reizen neemt u graag zoveel mogelijk werk uit handen! Uitstekende service is een van de belangrijkste punten die u van ons mag verwachten. Wij zullen alles in het werk zetten om de reis zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen. Het organiseren van een reis is een samenwerking tussen u en Huski, die wij graag op de langere termijn zien.

 

Duurzame samenwerking

Wij streven altijd naar een meerjarige duurzame samenwerking. Op deze manier kunnen wij uw wensen optimaal verwezenlijken en de goedkoopste prijs voor u nastreven! Tijdens het organiseren van een reis zijn we elkaars organisatiepartner. We dienen immers over en weer helder en duidelijke informatie te communiceren. Wij horen graag uw wensen, u hoort de mogelijkheden. U krijgt daarom een contactpersoon binnen Huski Reizen die alles over uw reis weet en bij wie u met al uw vragen of opmerkingen terecht kunt.

Contactpersoon binnen Huski Reizen

Tijdens het organiseren van een reis zijn we elkaars organisatiepartner. We dienen immers over en weer helder en duidelijke informatie te communiceren. Wij horen graag uw wensen, u hoort de mogelijkheden. U krijgt daarom een contactpersoon binnen Huski Reizen die alles over uw reis weet en bij wie u met al uw vragen of opmerkingen terecht kunt.

Service ter plaatse

Onze instructeurs staan garant voor onze service ter plaatse! Zij zullen de communicatie wat betreft de briefing naar de leerlingen voor hun rekening nemen. Zij nemen elke dag na de avondmaaltijd de afgelopen dag door, en vertellen wat er de komende dag te wachten staat. Daarnaast kunt u bij onze instructeurs terecht voor vragen of opmerkingen. U heeft dus ter plaatse altijd een aanspreekpunt!

Verantwoordelijkheid

Huski Reizen vindt het belangrijk om vooraf af te spreken wie er wanneer verantwoordelijkheid heeft over de groep. Tijdens een wandelkamp in Luxemburg is draagt de docent altijd de verantwoordelijkheid! Dit is uiteraard een zware taak voor het docententeam, en onze instructeurs staan dan ook voor u klaar om u bij te staan waar nodig. De Huski-instructeurs zijn verantwoordelijk voor het aanleveren van de ingrediënten voor uw maaltijden, en voor het kampement. Zij zullen voor voldoende reservemateriaal zorgen, mocht er iets stuk gaan aan het tentenkamp. Daarnaast staan onze instructeurs voor u klaar om te helpen bij bijvoorbeeld de uitvoering van uw avondprogramma.