Outdoor – Luxemburg – Materiaal

Materiaal

Huski Reizen heeft de beschikking over uitstekend materiaal wat betreft uw kampement! Wij zorgen voor de tenten, die uw leerlingen gezamenlijk mogen opzetten. Dat is een hele klus, waarbij samenwerking een vereiste is! Ook beschikt Huski over stevige rugzakken die u tegen een schappelijke prijs kunt huren, mochten leerlingen zelf niet over een goede backpack beschikken.

 

Rugzak

Leerlingen lopen tijdens het wandelkamp in Luxemburg met een stevige rugzak waar hun bagage inzit voor het gehele kamp! Dit betekent dat zij een aantal kilo’s met zich mee zullen dragen gedurende een groot aantal uren. Een goede rugzak is dus erg belangrijk! Mochten leerlingen niet over een goede, stevige rugzak beschikken, kunt u deze bij Huski Reizen huren.

Materiaal-Luxemburg
 

 

Materiaal kampement

Wat betreft uw verblijf heeft u de beschikking over goede spullen van Huski Reizen. Zo staat er bij uw tentenkamp bijvoorbeeld een grote partytent met daarin tafels en banken om gezamenlijk te kunnen ontbijten en dineren. Daarnaast is deze tent ook de plek waar u uw kookapparatuur vindt, zoals een gasbrander en potten en pannen. Uiteraard zorgt Huski voor uw tenten, onderzeilen en materiaal om deze veilig vast te zetten in de grond.