Outdoor – Luxemburg – Maatwerk

All-in & maatwerk

Alles regelen bij een organisatie? Dat is wel zo handig en het scheelt heel veel tijd! Uit onze eigen ervaring (ruim 30 jaar) weten wij dat u als docent steeds minder tijd heeft om een bijzondere, en actieve reis te organiseren voor leerlingen. Daarom kunt u bij Huski Reizen terecht voor een all-in pakket waarbij wij actief meehelpen bij de organisatie van uw reis. Uiteraard kunnen wij de onderdelen naar uw wensen aanpassen. Een standaardreis kennen wij dan ook niet.
Geen reis is hetzelfde!

 

Aan de hand van uw wensen en eisen wordt een all-in pakket opgesteld. U kunt ervoor kiezen alle onderdelen van uw reis bij Huski af te nemen, maar u kunt ook een aantal onderdelen zelf organiseren. Dat is de service van Huski!

Een all-in pakket voor een wandelkamp bij Huski Reizen bestaat uit:
  • Vervoer vanaf school – Luxemburg en terug per touringcar
  • Verblijf in een tent
  • Verzorging
  • Uitgezette wandelroute in Luxemburg
  • Huski-instructeurs tijdens uw kamp
  • Materialen voor uw verblijf, en kaarten voor het wandelen

Daarnaast kunnen wij specifieke onderdelen op uw wensen afstellen. Wilt u bijvoorbeeld een andere wandelroute lopen, of als docententeam voor leerlingen koken? Graag horen wij uw wensen!

Huski = flexibel

Na ontvangst van uw offerte kan er een heleboel veranderen in het deelnemersaantal. Huski Reizen heeft ook hier genoeg ervaring mee, en wij gaan hier altijd uiterst flexibel mee om. Zo houden wij de reis voor u betaalbaar!