Werkweek Ardennen – Outdoor – Instructeurs

Coördinator en instructeurs

De kracht van onze kampen is dat wij onze eigen instructeurs meenemen! U kunt er zeker van zijn dat u deskundig wordt bijgestaan. Tijdens uw wandelkamp zijn er meerdere instructeurs aanwezig, die u begeleiden en uw vragen kunnen beantwoorden. Ook is er altijd een instructeur paraat die bagage of een leerling indien nodig naar de eerstvolgende camping kan brengen. Bovendien verblijven onze instructeurs bij u op het kampement, waardoor er vast een leuke sfeer wordt gecreëerd.

 

Instructeurs op locatie

In Luxemburg zijn er altijd instructeurs aanwezig. Zij zorgen voor de ingrediënten van uw ontbijt, lunch en avondmaaltijd en zijn uw contactpersonen tijdens uw verblijf. In overleg is het mogelijk dat er een instructeur meeloopt met de wandeltochten. Over het algemeen is het gebruikelijk dat u als docent de leiding neemt en uw leerlingen meeneemt op de wandeltochten. In dit geval zorgt de Huski-instructeur ervoor dat u over de juiste kaarten en kompassen beschikt. Onze instructeurs blijven altijd paraat en beschikbaar, mocht u hulp nodig hebben voor bijvoorbeeld het ophalen van bagage of een leerling die zich niet goed voelt.

Opleiding instructeurs

Instructeurs van Huski worden opgeleid tijdens een instructieweekend. Hier krijgen zij verschillende workshops, en worden technische en didactische vaardigheden beoordeeld. Bovenal hebben alle Huski-instructeurs een enorme passie voor buitensport!

Om voor Huski Reizen als instructeur te werken, is het niet verplicht om in het bezit te zijn van bepaalde (buitensport)diploma’s of certificaten (dit is overigens wel een pre). Wij vinden het belangrijker dat een instructeur over de juiste technische en didactische vaardigheden beschikt, en dat hij of zij uw leerlingen enthousiast kan begeleiden. Doordat Huski bij VeBON is aangesloten, kunnen we aantonen dat de interne opleiding die instructeurs moeten volgen, aan de juiste richtlijnen voldoet. U kunt er dus zeker van zijn dat uw leerlingen veilig begeleid worden!