Outdoor – Luxemburg – Samenwerking
Outdoor – Luxemburg
Outdoor – Luxemburg – Materiaal
Outdoor – Luxemburg – activiteiten
Outdoor – Luxemburg – Arrangementen

Wandelkamp

Klaar voor het echte avontuur en wilt u de natuur in? Huski biedt u een zeer speciaal wandelkamp aan in Luxemburg. We trekken de groene omgeving rondom Clervaux in, een stad die middenin Natuurpark Our ligt. U trekt over rivierdalen, heuvels (tot 500 meter) en door groene bossen tijdens uw wandeltocht. Dat zorgt voor prachtige uitzichten! Doel van dit kamp is om het doorzettingsvermogen te vergroten en het groepsgevoel te bevorderen.

 

Luxemburg

Het noorden van Luxemburg wordt de Ösling genoemd en is onderdeel van de Ardennen. In de Ösling vindt u verschillende natuurparken, waaronder Natuurpark Our. In dit park kunt u een gevarieerde flora en fauna aantreffen, met tal van soorten bomen en bijvoorbeeld edelherten en zwarte ooievaars!

Luxemburg-Locatie

 

Mogelijkheden

Tijdens uw wandelkamp wandelt u van camping naar camping. Gebruikelijk zijn dit vier verschillende campings, maar u kunt ook voor een korter of langer verblijf kiezen. Leerlingen overbruggen gemiddeld twintig kilometer per dag om bij het volgende tentenkamp te komen. In het tentenkamp, dat één of meerdere keren door leerlingen zelf wordt opgezet, bereiden leerlingen in groepjes de avondmaaltijd voor hun tent.

Tijdens de wandeltocht dragen leerlingen zelf hun bagage mee in een rugzak. Dit gewicht en de afstand die elke dag gelopen moeten worden, maken dit tot een inspannend kamp. Huski Reizen wijst er op dat leerlingen over goede schoenen moeten beschikken. Bij Huski kunt u eventueel een goede rugzak huren.