Schoolreis Ardennen – Outdoor Arrangementen

Schoolreis Ardennen Arrangementen

“Huski is een betrouwbare en goede organisatie, waar we al 10 jaar met plezier mee werken!” (Stedelijk Gymnasium Arnhem)

U wilt er met uw school of klas even helemaal tussenuit, de natuur in! Wij bieden twee-, drie-, vier- en vijfdaagse schoolreizen op meerdere locaties in de Ardennen aan. We streven bij ieder schoolreis naar samenwerking, binding van de groep en een leerzame tijd. Hoe lang u ook blijft, door het enthousiasme en de motivatie van onze instructeurs zullen uw leerlingen een fantastische tijd in de Ardennen beleven. Elke schoolreis is actief en avontuurlijk en samen met u zorgen we voor de activiteiten en een verblijf die het beste bij uw groep past.

Voorbeeld van een schoolreis in de Ardennen:
Aankomstdag – Dag 1

Op de eerste dag ontvangen we de groep rond 12:00 uur bij onze locatie in de Ardennen. Daar begint u aan een actieve oriëntatietocht! We droppen u en de leerlingen in de natuur, waarna met behulp van kaart en kompas de weg teruggevonden kan worden.

Na 3 à 3,5 uur keert u weer terug bij Huski en verplaatsen we ons naar het verblijf. Op de camping staat de groepstent al klaar en zetten we samen met uw groep de slaaptenten op of we checken samen in op het bungalowpark of in het groepshuis. Als iedereen is geïnstalleerd is het tijd om de avondmaaltijd te bereiden. Dit doen de leerlingen in groepjes bij hun tenten of gezamenlijk in de partytent of in de keuken van de bungalow of groepsaccommodatie. Na het eten volgt de briefing voor de volgende dag en kunnen er eventueel spelletjes gedaan worden. De eerste dag wordt afgesloten bij een gezellig kampvuur.

Tussenliggende dagen (dag 2 – 4):

07:30 uur:                     Opstaan, ontbijten en opruimen van de accommodatie of het tentenkamp

09:00 uur:                     Start van de activiteiten in subgroepen

12:00 tot 13:00 uur:        Lunchpauze

13:00 uur:                     Activiteiten in subgroepen

16:00 uur:                     Terug naar het verblijf

17:30 uur:                     Koken en warme maaltijd

Avond:                         Briefing voor de volgende dag, eventueel spelletjes en kampvuur.

De deelnemers worden dus in groepen gesplitst, die aan verschillende activiteiten deelnemen. Het aantal activiteitengroepen hangt af van het aantal deelnemers. Huski werkt met kleinere groepen om de veiligheid van de deelnemers te kunnen waarborgen. Na de lunch rouleren de groepen en kan de volgende activiteit beginnen.

Vertrekdag

Op de laatste dag van de schoolreis ruimen we na het ontbijt de accommodatie en/of het tentenkamp op en vertrekken we rond 11:00 uur naar Nederland. Uiteraard kunnen we uw arrangement naar uw wensen invullen. Zo is het mogelijk om op de laatste ochtend (en middag) nog een activiteit te doen. Op de terugweg is het mogelijk om een cultureel bezoek aan Maastricht te brengen.

Schoolreis voor uw groep

Uiteraard stellen we uw schoolkamp aan de hand van uw wensen samen. Zo is het mogelijk om op de laatste ochtend (en middag) nog een activiteit te doen. Op de terugweg of tussendoor is het mogelijk om een cultureel bezoek in te plannen. Er kunnen keuzes gemaakt worden in de verzorging en in het verblijf.

Neem voor een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op of vraag offerte aanvragen uw offerte aan.