Schoolreis Ardennen – Outdoor – Verblijf

Schoolreis Ardennen Verblijf

Schoolreis Ardennen Verblijf

Bent u een echte survivalexpert dan is een verblijf in de tent natuurlijk ideaal. Een comfortabeler schoolkamp heeft u met een verblijf in bungalow of in een groepsaccommodatie. Of wat denkt u van een verblijf in tent of bungalow in combinatie met een overnachting in bivak. Er zijn verschillende mogelijkheden om na het actieve programma een goede nachtrust tegemoet te gaan. Al onze accommodaties bevinden zich op geringe afstand van ons activiteitenterrein. Een kleine wandeling door de groene omgeving, of zo nodig een korte rit per bus, brengt u bij de start van uw activiteiten.

Bungalows

Bungalow

Bent u gewend iets comfortabeler te overnachten? Een bungalow vergt veel zelfstandigheid, want hier koken de leerlingen zelf. Ook verblijft u als docententeam vaak iets verder van uw leerlingen, in een aparte bungalow. De huisjes beschikken over minimaal twee slaapkamers, een open keuken met barretje en een nette badkamer. De bungalows bieden plaats aan 4, 5 of 6 personen.

Tentenkamp

Tent

Uw tentenkamp wordt opgeslagen op een camping in de buurt van La Roche. Na aankomst zetten leerlingen zelfstandig een eigen tent op. Dit gebeurt onder begeleiding van Huski-instructeurs. Bij uw tentenkamp zetten wij ook een grote partytent op, waar u gelegenheid heeft om met uw groep bijeen te zitten. Ook vindt u hier de kookapparatuur zoals branders en potten en pannen. De Huski-slaaptenten bieden plaats aan 4 à 5 personen. Het docententeam heeft de beschikking over eigen tenten.

Bivak

Bivak

De echte avonturiers gaan op bivak! ’s Nachts hoort u de rivier de Ourthe voorbij stromen en u wordt gewekt door de eerste zonnestralen. Van onze instructeur leren leerlingen een bivak te bouwen van zeilen en touwen, waaronder zij de nacht zullen doorbrengen. Erg primitief, maar ook heel erg leerzaam! Samenwerking en doorzettingsvermogen zullen aspecten zijn die leerlingen zich ook aan het einde van het schoolkamp zullen herinneren. Het is ook mogelijk om een nacht in een bivak te combineren met een verblijf in een tent of groepsaccommodatie.

Groepsaccommodatie

Groepshuis

Huski Reizen heeft in de Belgische Ardennen de beschikking over verschillende verblijven vanaf 20 tot 140 personen! Elke groepsaccommodatie heeft verschillende slaapvertrekken, zodat u een grote groep in kleinere groepen kunt delen. Vaak heeft u als docententeam ook een eigen ruimte. In de groepsruimte kunt u met uw leerlingen bij elkaar zitten en een avondprogramma houden. Er is een goed ingerichte keuken waar leerlingen gezamenlijk kunnen koken. Een groot voordeel van een groepsaccommodatie is dat u weersomstandigheden als kou en regen kunt buitensluiten.