Schoolkamp Ardennen – Outdoor – Verzorging

Verzorging

Afhankelijk van uw verblijf zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van verzorging. Ook kunt u bij Huski Reizen zelf voor (bepaalde) ingrediënten zorgen. Dat is het all-in concept van Huski! Wij bieden u verschillende mogelijkheden, maar u kunt ook zelf onderdelen van uw reis regelen.

Ontbijt en lunch

Of u nu in een groepsaccommodatie, tentenkamp, bungalow of bivak verblijft, standaard is dat Huski Reizen de ingrediënten voor uw ontbijt en lunch verzorgt. Tijdens het ontbijt zorgen alle deelnemers ervoor dat ze een lunchpakket maken die ze tijdens de lunchpauze kunnen nuttigen.

Avondmaaltijd: Tentenkamp, bivak of bugalow

Een echt Huski-kamp betekent een hoop zelfstandigheid! Leerlingen zorgen bij een verblijf in een tent of buglaow zelf voor de avondmaaltijd. Per tent of bungalow wordt overlegd wat er die avond gegeten gaat worden. Leerlingen krijgen per kookgroep de gelegenheid om na terugkomst op het kamp boodschappen te doen voor de avondmaaltijd. Hiervoor ontvangen de deelnemers een budget. Dat vergt wel wat zelfstandigheid en samenwerking van de leerlingen. Een goed leermoment dus! De maaltijd bereiden ze zelfstandig voor hun tent op een gasbrander of in de keuken van de bungalow.

De eerste avond is het gebruikelijk dat Huski de ingrediënten voor de avondmaaltijd verzorgt (bijvoorbeeld macaroni). Dit is ook voor alle avonden mogelijk.

Avondmaaltijd: Groepsaccommodatie

Als u verblijft in een groepsaccommodatie is het gebruikelijk dat er gezamenlijk gekookt wordt. In het gebouw is een grote keuken aanwezig waar leerlingen, of het docententeam, aan de slag kan gaan. U kunt zelf voor de ingrediënten van uw avondmaaltijden zorgen, maar Huski kan ook de boodschappen voor u doen.

Barbecue

Een kamp is niet compleet zonder barbecue! Wij hebben zeer veel ervaring in het organiseren van een BBQ en willen u hier dan ook graag bij helpen!

Ook een combinatie van bovenstaande opties is bij Huski mogelijk! Wij kunnen voor uw ontbijt en lunch zorgen, terwijl u het avondeten regelt. Of andersom. Neem gerust contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken.