Actieve werkweek Ardennen – Outdoor Maatwerk
Schoolkamp Ardennen – Outdoor – Verzorging
Schoolreis Ardennen – Outdoor Arrangementen
Schoolreis Ardennen – Outdoor – Verblijf
Schoolkamp Ardennen – Outdoor Activiteiten

Schoolreis Ardennen Vecpré

“De reis is goed georganiseerd en je kan als docententeam echt bezig zijn met je leerlingen, omdat de begeleiding van de activiteiten goed is.” (Berg en Boschschool)

De Ardennen is natuurlijk de aangewezen locatie voor een eerste kennismaking met buitensport tijdens uw survivalkamp Ardennen!

Schoolreis Ardennen Locatie

In Vecpré, op 3 km afstand van het historische stadje La Roche-en-Ardennes, ligt onze basis van de schoolreizen Ardennen.  In de directe omgeving hiervan vinden alle outdoor activiteiten tijdens uw survivalkamp Ardennen plaats. Wij maken gebruik van meerdere campings waar we inmiddels vaste gast zijn. Ons streven is hooguit één school per camping te laten verblijven. Uw schoolreis Ardennen kunnen we in deze omgeving ook vanuit een bungalowpark of groepshuis verzorgen.

Onze eigen instructeurs staan voor u klaar om uw leerlingen alles te leren over de Outdoor Activiteiten en het leven in de natuur. De rivier de Ourthe nodigt uit om te kanovaren, ruige terreinen om door te hiken en te mountainbiken. Op ons Buitensportterrein hebben een challenge parcours en touwbrug bouwen. De hoge rotswanden voor de adventure activiteiten klimmen, abseilen, klettersteig en via ferrata. Deze activiteiten leveren gegarandeerd een bijdrage in kennismaking, grenzen verleggen, doorzettingsvermogen en teamspirit tijdens uw schoolreis Ardennen.

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte Schoolreis Ardennen !
Vul het offerteformulier in of bel naar 030-8000600.

Locatie Vecpré:
Belgie-Locatie