Schoolkamp Ardennen – Outdoor – Verzorging

Schoolkamp Ardennen Verzorging

Tijdens uw schoolkamp Ardennen zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van verzorging. Dit is mede afhankelijk van het gekozen verblijf. De catering kan compleet door Huski verzorgd worden, maar u kunt dit ook zelf regelen.

 

Ontbijt en lunch

Huski reizen levert de ingrediënten voor uw ontbijt en lunch bij uw verblijf aan. Tijdens het ontbijt zorgen de deelnemers ervoor dat ze een lunchpakket maken die ze tijdens de lunchpauze kunnen nuttigen.

Avondmaaltijd in kleine groepjes:

Een schoolkamp Ardennen bij Huski betekent ook leren omgaan met zelfstandigheid! Leerlingen zorgen bij een verblijf in bungalow zelf voor de bereiding van de avondmaaltijd. Het appartement beschikt over een keuken. Bij een schoolkamp Ardennen op camping kunt u kiezen voor koken in kleine groepjes. Huski zorgt voor kleine kookpitjes. Leerlingen nemen in dit geval per kookgroepje kleine pannetjes mee

Avondmaaltijd in groepsverband:

Op camping kunt u ook kiezen voor gezamenlijk koken. Huski levert in dat geval gasbranders en –pitten en grote kookpannen voor het koken in groepen van ca. 25 personen. De keuken van een groepshuis is ingericht om voor de hele groep te koken. Huski verzorgt de ingrediënten van uw avondmaaltijden bij het verblijf. In corvee beurt kunnen de leerlingen onder leiding van de docenten de eenvoudig te bereiden maaltijden klaarmaken. Goed voor het groepsgevoel.

Bivakmaaltijd

Bij een primitief verblijf hoort een primitieve maaltijd. Natuurlijk zorgen we wel voor voldoende voedingswaarde die toch nodig zijn na en voorafgaand aan alle activiteiten. De leerlingen leren zelf vuur en het kampvuur te maken waarna de maaltijd op het kampvuur bereid kan worden. Het ultieme survivalkamp Ardennen gevoel.

Barbecue

Een schoolkamp Ardennen is niet compleet zonder barbecue! Een mooie afsluiting en beloning na alle inspanningen die er in de schoolreis Ardennen voorbij kwamen.

Ook een combinatie van bovenstaande opties is bij Huski mogelijk! Neem gerust contact met ons op om uw wensen voor uw schoolkamp Ardennen kenbaar te maken.