Schoolreis Ardennen – Outdoor – Verblijf

Schoolkamp Ardennen Verblijf

Schoolkamp Ardennen Verblijf

Voor het verblijf tijdens uw schoolkamp Ardennen heeft Huski verschillende mogelijkheden in de omgeving van
Coo / Stavelot. Het verblijf kunnen we op het  bungalowpark verzorgen. De leerlingen maken op deze manier kennis met zelfstandigheid ook al zijn de begeleiders natuurlijk wel in de buurt. Voor het groepsproces kan het verblijf in groepshuis meer aanspreken. Wilt u met de leerlingen terug naar de basis van de natuur dan is het verblijf op camping natuurlijk een fantastische gelegenheid voor uw schoolkamp Ardennen.

Bungalows

Bungalows

Huski heeft de basis op het Bungalowpark Domaine Long Pré. Het verblijf tijdens uw schoolreis Ardennen kunnen we hier verzorgen voor ca. 200 personen. De appartementen bieden plaats aan 4 of 6 personen.  Een verblijf in appartement vergt zelfstandigheid omdat de leerlingen zelf koken. Op het park is het ook mogelijk de maaltijd(en) via het restaurant van het park te laten verzorgen. Bij mooi weer kunnen de leerlingen in de vrije tijd gebruik maken van het zwembad.

Camping Tententkamp

Camping Tentenkamp

Uw tentenkamp wordt opgeslagen op een camping in de omgeving van Huski. We hebben de beschikking over een eenvoudige natuur camping, comfortabelere campings of een luxere camping (met zwembad). Ons streven is max. 1 school per camping te laten verblijven. De leerlingen zetten zelfstandig de Huski-tent op, onder begeleiding van Huski-instructeurs. Bij uw tentenkamp zetten wij een grote partytent op, waar u met uw groep bijeen kunt zitten. Hier vindt u de kookapparatuur zoals branders en pannen. De Huski-slaaptenten bieden plaats aan 4 à 5 personen. Het docententeam heeft de beschikking over eigen tenten.

Bivak

Bivak

Een survivalkamp Ardennen komt echt tot zijn recht met een bivakovernachting: geschikt voor de echte avonturiers. Een primitief verblijf omdat de leerlingen een eigen tent bouwen van zeilen en touwen. Er zijn geen of minimale sanitaire voorzieningen. De Huski-instructeur leert de leerlingen een veilig verblijf te bouwen. Een leerzame en onvergetelijke ervaring tijdens uw survivalkamp Ardennen! Een bivakovernachting wordt vaak gecombineerd met een verblijf op camping, maar kan ook in combinatie met een verblijf in groepsaccommodatie of bungalow.

Groepshuizen

Groepshuizen

In de omgeving van Coo / Stavelot beschikt Huski over groepshuizen vanaf 10 tot 160 personen! In iedere groepsaccommodatie heeft u een zelfstandig verblijf. Er worden geen groepen bij elkaar geplaatst. Groepshuizen hebben over het algemeen grotere slaapkamers of slaapzalen. Vaak zijn er voor de docenten ook eigen slaapkamers. In de groepsruimte kunt u met uw leerlingen bij elkaar zitten en een avondprogramma houden. Er is een goed ingerichte keuken waar leerlingen gezamenlijk kunnen koken. Een verblijf in een groepsaccommodatie heeft natuurlijk positieve invloed op het groepsproces tijdens uw schoolkamp Ardennen.