Schoolreis Ardennen – Outdoor Arrangementen

Schoolkamp Ardennen Arrangementen

Een actief schoolkamp komt ook op onze locatie in Coo helemaal tot zijn recht. Het schoolkamp kan voor verschillende doeleinden ingezet worden. Een schoolkamp met verblijf in bungalows is ideaal om de zelfstandigheid van de leerlingen op een veilige manier te toetsen. Zoekt u meer uitdaging en avontuur dan kiest u voor een schoolkamp met verblijf op camping of bivak. Om het groepsproces te bevorderen zal een groepshuis beter tot zijn recht komen. Het verblijf als uitvalsbasis speelt een grote rol maar ook de keuze van activiteiten zijn natuurlijk belangrijk. Samen met u zorgen we voor een schoolkamp Ardennen die het beste bij uw groep past.

 

Voorbeeld van een schoolkamp in de Ardennen op onze locatie in Coo:
Aankomstdag – Dag 1

Op de eerste dag ontvangen we de groep rond het middaguur bij onze locatie in de Ardennen. Daar starten we gelijk met de activiteiten!

Tussenliggende dagen (dag 2 – 4):

07:30 uur:                     Opstaan, ontbijten en opruimen van de accommodatie of het tentenkamp

09:30 uur:                     Start van de activiteiten in subgroepen

12:30 tot 13:30 uur:        Lunchpauze

13:30 uur:                     Activiteiten in subgroepen

16:30 uur:                     Terug naar het verblijf

18:00 uur:                     Koken en warme maaltijd

Avond:                         Briefing voor de volgende dag, zwemmen in het zwembad of spelletjes en kampvuur.

 

De deelnemers worden in groepen opgedeeld en rouleren over de verschillende outdoor activiteiten. Het aantal activiteitengroepen hangt af van het aantal deelnemers. We delen de groep in kleinere groepen in om de veiligheid van de deelnemers te kunnen waarborgen. Na de lunch rouleren de groepen en kan de volgende activiteit beginnen.


Vertrekdag:

Op de laatste dag van de schoolreis ruimen we na het ontbijt de bungalows, het groepshuis of het tentenkamp op en vertrekken we rond 11:00 uur naar Nederland. Uiteraard kunnen we uw arrangement naar uw wensen invullen. Zo is het mogelijk om op de laatste ochtend (en middag) ook nog een activiteit te doen. Op de terugweg is het mogelijk om een cultureel bezoek aan Maastricht te brengen.


Schoolkamp voor uw groep

Graag komen we persoonlijk met u in contact om aan de hand van uw wensen het ideale schoolkamp programma samen te stellen.

Neem voor een vrijblijvende offerte  contact met ons op of vraag Offerte aanvragen uw offerte aan.