Actieve werkweek Ardennen – Outdoor Maatwerk
Schoolkamp Ardennen – Outdoor – Verzorging
Schoolreis Ardennen – Outdoor Arrangementen
Schoolreis Ardennen – Outdoor – Verblijf
Schoolkamp Ardennen – Outdoor Activiteiten

Schoolkamp Ardennen Coo

“De instructies waren wederom top: strakke instructie en niet te populair. Werd door alle instructeurs erg goed gedaan.” (Wellant College)

Een Schoolkamp Ardennen is de ideale manier om de groepsgevoel te versterken. Individueel leren de leerlingen ook veel: zelfstandigheid, grenzen leren kennen en verleggen. Een ervaring voor het leven die we op verschillende locaties kunnen organiseren:

Schoolkamp Ardennen Locatie

In Coo / Stavelot ligt onze basis van de werkweken Ardennen op het bungalowpark Domaine Long Pré. Hiervandaan organiseren we de schoolkampen in deze omgeving. Het verblijf tijdens uw werkweek Ardennen is mogelijk in de bungalows van dit park. In de directe omgeving kunnen we uw schoolkamp Ardennen ook in groepshuis, op camping of in bivak verzorgen.

Op het park hebben we een challenge parcours, tokkelbaan en kunnen we boogschieten en vlotbouwen en -varen. Ook starten we direct vanaf dit park met activiteiten als mountainbiken en hiken. Op de rivier de Amblève kunnen we prachtige kanotochten maken en de klimrotsen nodigen uit voor klimmen, abseilen en de indrukwekkende Via Ferrata / Klettersteig.

Het verblijf in Coo biedt u voldoende keuze mogelijkheden om het schoolkamp Ardennen naar uw wens in te vullen. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte Schoolkamp Ardennen! Vul het offerteformulier in of bel naar 030-8000600.