Ardennen Schoolkamp – Outdoor – Samenwerking

Service en duurzame samenwerking

Een schoolkamp organiseren kost veel voorbereiding. Huski Reizen neemt u graag zoveel mogelijk werk uit handen! Uitstekende service is een van de belangrijkste punten die u van ons mag verwachten. Wij zullen alles in het werk stellen om de schoolreis zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen. Het organiseren van een schoolreis is een samenwerking tussen u en Huski, die wij graag op de langere termijn zien.

Duurzame samenwerking

Wij streven altijd naar een meerjarige duurzame samenwerking. Op deze manier kunnen wij uw wensen optimaal verwezenlijken en de goedkoopste prijs voor u nastreven! Tijdens het organiseren van een schoolreis zijn we elkaars organisatiepartner. We dienen immers over en weer helder en duidelijke informatie te communiceren. Wij horen graag uw wensen, u hoort de mogelijkheden. U krijgt daarom een contactpersoon binnen Huski Reizen die alles over uw schoolreis weet en bij wie u met al uw vragen of opmerkingen terecht kunt.

Coördinator ter plaatse

In iedere omgeving waar meerdere groepen van Huski verblijven is een coördinator van Huski aanwezig. Deze persoon stuurt onze instructeurs aan en zorgt dat alles achter de schermen goed verloopt. Dagelijks zal de coördinator voor u bereikbaar zijn om eventuele vragen te beantwoorden en/of op te lossen.

Groepsverantwoordelijke ter plaatse

Iedere schoolgroep heeft een eigen groepsverantwoordelijke. Deze persoon komt dagelijks in de avond bij uw schoolgroep de dag evalueren en de volgende dag met u doornemen. De taak van deze persoon is om te zorgen dat uw schoolreis naar wens verloopt. Overdag is deze persoon niet bereikbaar omdat hij/zij ingezet zal worden op een activiteit. Wel vinden we het belangrijk dat deze persoon zoveel mogelijk bij uw groep betrokken is en zal voornamelijk de activiteiten van uw groep begeleiden.

Verantwoordelijkheid

Huski Reizen vindt het belangrijk om vooraf af te spreken wie er wanneer verantwoordelijkheid heeft over de groep. Onze instructeurs zijn verantwoordelijk voor het draaien van de activiteiten. Wij verwachten van docenten dat zij actief bijdragen aan de orde tijdens deze activiteiten. Buiten de activiteiten om zijn docenten verantwoordelijk voor hun leerlingen. Instructeurs helpen u uiteraard graag waar nodig bij bijvoorbeeld het uitvoeren van uw avondprogramma.