Ardennen Schoolkamp – Outdoor – Materiaal

Materiaal tijdens uw Ardennen Schoolkamp

Staat u na aankomst in de Ardennen te popelen om actief aan de slag te gaan? Wij beschikken over ons eigen materiaal, waardoor u meteen aan het programma kunt beginnen. Bijkomende voordelen zijn dat we door het gebruik van eigen materiaal de kosten voor uw reis laag kunnen houden en we we niet afhankelijk zijn van andere partijen. Ons materiaal wordt goed onderhouden en jaarlijks gekeurd volgens de normen van de VeBON.

Materiaal voor activiteiten

Wij beschikken over kajaks, mountainbikes en over bijvoorbeeld klimmateriaal. Vooral op onze mountainbikes zijn we erg trots! Elk jaar hebben we een nieuwe serie fietsen en worden deze daarnaast erg goed onderhouden door instructeurs die daar vaardig in zijn. Dit betekent dat we te maken hebben met weinig technische mankementen en we avontuurlijk en veilig op pad kunnen!

Materiaal voor kampementMateriaal-Outdoor-Ardennen

Ook wat betreft uw verblijf beschikken we over goede spullen. Zo staat er bij uw tentenkamp bijvoorbeeld een grote partytent met daarin tafels en banken om gezamenlijk te kunnen ontbijten en dineren. Daarnaast is deze tent ook de plek waar u uw kookapparatuur vindt, zoals een gasbrander en potten en pannen. Uiteraard zorgt Huski voor uw tenten, onderzeilen en materiaal om deze veilig vast te zetten in de grond. Leerlingen dienen zelf voor slaapspullen te zorgen als een matje, slaapzak en kussen.

Onderhoud

Ons materiaal wordt zeer zorgvuldig onderhouden door kundige instructeurs. Bovendien werken zij volgens richtlijnen van de VeBON, waar Huski Reizen bij aangesloten is. VeBON is belangenvertegenwoordiger van buitensportondernemers, en wil een bijdrage leveren aan de verhoging van de kwaliteit en veiligheid van de buitensport. Veiligheid en plezier staan dus voorop! Tijdens uw verblijf en het ondernemen van activiteiten kan er natuurlijk iets kapot gaan. Een lekke band tijdens een mountainbiketocht bijvoorbeeld. Onze instructeurs hebben altijd een reservespullen bij zich, of kunnen in onze opslag op locatie voor reservemateriaal zorgen.