Werkweek Ardennen – Outdoor – Busvervoer

Busvervoer

Huski verzorgt uw reis van deur tot deur. Of beter: van schoolplein naar bestemming! Dat betekent dat wij u en uw groep op school ophalen en per touringcar vervoeren naar de Belgische Ardennen. Een bus biedt u veel vrijheid, zo kunt u op de weg terug bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de stad Maastricht. Huski biedt u scherpe tarieven wat betreft het busvervoer ten opzichte van andere bedrijven. Maar uiteraard kunt u ook zelf uw busvervoer regelen. Dat is het all-in pakket van Huski Reizen

Touringcar

U reist naar uw bestemming in een luxe touringcar. Vaak zijn dit bussen voor 50 personen. Voor grotere gezelschappen kunnen we ook 60-persoons bussen of dubbeldekkers inzetten. Kleinere groepen kunnen gebruik maken van busjes.
Op aanvraag is het mogelijk om gebruik te maken van een skibak of trailer voor uw bagage.

Tijdens uw verblijf

U verblijft met uw groep dichtbij het Huski-terrein! Mocht u verder van het terrein af zitten, of een gevaarlijke weg moeten oversteken, halen we u op met een touringcar of busjes.

Veilig busvervoer

Wij werken uitsluitend samen met busmaatschappijen die in het bezit zijn van het Keurmerk Touringcarbedrijf. Dit houdt in dat de bus voldoet aan strenge eisen die worden opgelegd door Rijksdienst voor het Wegverkeer en de Inspectie Verkeer en Waterstaat. De chauffeurs gaan altijd uitgerust met u op pad, omdat ze zich houden aan rij- en rusttijden. Hiermee garanderen wij uw veiligheid. Alle chauffeurs hebben bovendien ruime ervaring met het begeleiden van schoolgroepen.

BagageIMG_2582

Om te garanderen dat uw bagage altijd goed past, verplichten wij (en de busmaatschappijen) dat leerlingen geen harde koffers meenemen. Iedere deelnemer mag één gelabelde sporttas meenemen voorzien van NAW-gegevens. Een (sport)tas van het formaat 75x35x35 cm en 20 kilo is het maximale wat wordt toegestaan.