Actieve werkweek Ardennen – Outdoor Maatwerk

All-in en maatwerk tijdens uw actieve werkweek

“Huski heeft kennis en ervaring met organisatie en de doelgroep. Goede communicatie vooraf, tijdens en achteraf. Professionele organisatie die zaken snel oppakt.” (Lyceum Ypenburg)

Alles regelen bij een organisatie? Dat is wel zo handig en het scheelt heel veel tijd! Uit onze eigen ervaring (ruim 30 jaar) weten wij dat u als docent steeds minder tijd heeft om een bijzondere en actieve werkweek te organiseren voor leerlingen. Daarom kunt u bij Huski Reizen terecht voor een all-in pakket waarbij wij actief meehelpen bij de organisatie van uw reis. Uiteraard kunnen wij de onderdelen naar uw wensen aanpassen. Een standaardreis kennen wij dan ook niet. Geen schoolreis is hetzelfde!

Aan de hand van uw wensen en eisen wordt een all-in pakket opgesteld. U kunt ervoor kiezen alle onderdelen van uw werkweek bij Huski af te nemen, maar u kunt ook een aantal onderdelen zelf organiseren. Dat is de service van Huski!

Een all-in pakket naar de Ardennen bij Huski Reizen bestaat uit:
  • Vervoer vanaf school – Belgische Ardennen en terug per touringcar
  • Verblijf in een tent, bungalow, bivak of groepsaccommodatie
  • Verzorging naar keuze
  • Buitensportactiviteiten in de Belgische Ardennen
  • Huski-instructeurs
  • Eigen materialen voor activiteiten

Daarnaast kunnen wij specifieke onderdelen op uw wensen afstellen. Wilt u bijvoorbeeld uw verblijf in een bungalow combineren met overnachting in bivak? Of een activiteit een hele dag uitvoeren? Dit, en meer, is mogelijk bij Huski Reizen. Aanvullend kunnen we ook een groepsreisverzekering voor u regelen, zodat u met uw groep goed verzekerd op reis gaat.

Huski = flexibel

Na ontvangst van uw offerte kan er een nog veel veranderen in het deelnemersaantal. Huski Reizen heeft ook hier genoeg ervaring mee en wij gaan hier altijd uiterst flexibel mee om. Zo houden wij de werkweek voor u betaalbaar!