Outdoor – Avond activiteiten

Avond activiteiten

Na een actieve dag is het tijd voor een (ont)spannende, gezellige avond! U kunt denken aan een bonte avond, een geschiedenisverhaal over de Ardennen of een vossenjacht. Stoere verhalen vertellen bij een kampvuur is ook een hele leuke invulling van de avond! U heeft vast veel ideeën, waar wij graag bij meedenken.

 

Onze instructeurs verblijven niet bij de leerlingen op het kamp, maar kunnen u uiteraard helpen bij de uitvoering van uw activiteiten. Ook wat betreft het organiseren van uw programma willen we meedenken. Heeft u bijvoorbeeld materiaal nodig,
of kunt u extra handen gebruiken tijdens uw programma? Ook hier vinden we een samenwerking erg fijn, maar laten het initiatief aan u.

Briefing voor de komende dag

Elke avond komt uw groepsverantwoordelijke bij u langs om de dag nog even door te nemen. Hoe heeft u de dag ervaren? Wat waren de meest uitdagende momenten? Ook wordt er vooruit gekeken op het programma van morgen! Welke activiteiten staan er op het programma, wat wordt er van u verwacht en wat moet u meenemen? Uw kamphoofd blikt alvast vooruit op een nieuwe avontuurlijke dag en beantwoorden uw vragen.