Actieve werkweek Ardennen – Outdoor Maatwerk
Schoolkamp Ardennen – Outdoor – Verzorging
Schoolreis Ardennen – Outdoor Arrangementen
Schoolreis Ardennen – Outdoor – Verblijf
Schoolkamp Ardennen – Outdoor Activiteiten

Schoolreizen Ardennen

“Wij werken al meer dan 15 jaar met Huski samen om het outdoorkamp Ardennen te organiseren, met grote tevredenheid. Elk jaar kunnen we terugblikken op een succesvolle kampweek Ardennen.” (S.g. Sophianum).

Kiest u voor een schoolreis of werkweek Ardennen? Dan kiest u ervoor de leerlingen een unieke ervaring voor het leven mee te geven tijdens de schoolperiode op uw school. Grensverleggende activiteiten, teamvorming, kennismaking met elkaar en met het leven in de natuur tijdens een leerzame werkweek Ardennen. De leerlingen beleven outdoor activiteiten als mountainbiken, abseilen, survival skills, kanovaren. Een survivalkamp Ardennen met verblijf in tenten of een schoolreis Ardennen in bungalows of met z’n allen in een groepshuis. De keuze is aan u! Wij denken met u mee om uw schoolreis Ardennen passend te maken voor uw groep.

Voor uw schoolreis Ardennen heeft u de keuze uit twee locaties: Vecpré (La Roche) en Coo (Stavelot). Beide locaties hebben eigen specialiteiten, waardoor we de locatie kunnen kiezen die het beste bij uw actieve schoolreis past. Op deze manier zijn we in staat de programma’s zo goed mogelijk aan uw wensen te laten voldoen.

De voordelen van een outdoor schoolreis / werkweek met Huski Reizen:

Huski biedt een op maat gemaakte en betaalbare schoolreis Ardennen aan. Dit wil zeggen dat het niet een kant-en-klaar product is, maar een samenwerking die wij als reisorganisatie met u als docent of school aangaan. Samen zorgen wij voor een onvergetelijke werkweek Ardennen.

Een schoolreis Ardennen met Huski is veilig, leuk, leerzaam, gemakkelijk en betaalbaar. Dat is onze belofte aan u!

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt programma!
Vul het offerteformulier in of bel naar 030-8000600.

 

Huski Reizen richt zich specifiek op schoolgroepen. Onze instructeurs zijn dus gespecialiseerd in het begeleiden en motiveren van leerlingen van alle niveaus. Instructeurs zijn iedere week weer fit en gemotiveerd om zich enthousiast in te zetten voor het kamp doordat ze tijdens de weekenden en de vakanties over het algemeen vrij zijn.
We werken vanuit onze twee locaties ook met externe activiteiten locaties en groeps-accommodaties. Hierdoor beschikken we over een veelzijdig assortiment en kunnen we de locaties kiezen die het beste bij uw groep passen.
We werken met eigen materiaal waardoor we flexibel en onafhankelijk zijn in de samenstelling van het programma. Het programma stemmen we in overleg dan ook volledig af op uw wensen.
Veiligheid vòòr alles! Huski is aangesloten bij de branchevereniging VeBON en van daaruit Tüv gecertificeerd. Dat betekent niet alleen maar een stempel. Het staat voor een compleet en erkend Veiligheid Management Systeem waar Huski breed mee gewerkt wordt.
Huski garandeert een eerlijke prijs:  geen verborgen verrassingen achteraf. We zoeken de balans in aanbod en prijs, waarbij we niet op veiligheid inleveren. Ons SGR lidmaatschap geeft u financiële zekerheid over vooruitbetaalde reisgelden. Wel zo’n veilig idee.