Slider

Werkweek Krakau

Een werkweek naar Krakau is zeker aan te raden. Krakau is een oude maar levendige stad met jaarlijks zeer veel bezoekers. De laatste jaren wordt Krakau steeds populairder onder bezoekers die wat anders willen. De voormalige hoofdstad van Polen is net als Praag één van de weinige grote steden die ongeschonden uit de 2e Wereldoorlog is gekomen. Zo zijn er in Krakau nog verschillende invloeden uit de Sovjet tijd terug te vinden, evenals een aantal paleizen en kathedralen.

De Oude Stad en de wijk Kazimierz zijn vermeld op de UNESCO werelderfgoedlijst en zijn zeker een bezoekje waard tijdens een werkweek naar Krakau. Het middeleeuwse centrum is het visitekaartje van Krakau. In het centrum vermaken vele jongeren zich van vroeg tot laat in de oude straatjes en op de vele pleinen. Moderne winkels tonen aan dat luxe en de nieuwste modetrends hier inmiddels ook heel belangrijk zijn geworden. 

Buiten het centrum van Krakau is genoeg te doen voor een werkweek. Zo zijn de beroemde zoutmijnen te bewonderen en kan er een bezoek worden gebracht aan het indrukwekkende Auschwitz.

Liever een wat sportievere werkweek? Krakau ligt in het midden van prachtige natuur.

Verblijf in Krakau

Voor uw werkweek in Krakau heeft Huski verschillende accommodaties ter beschikking. U heeft de keuze voor een ligging in het centrum, maar ook meer aan de rand van de stad of er net buiten. Afhankelijk van uw wensen of budget adviseren we voor u een accommodatie die het meest daarop aansluit. De leerlingen verblijven doorgaans in meer-persoons slaapkamers al dan niet met een eigen sanitair of gedeelte voorzieningen op de gang. Voor docenten zijn over het algemeen 1- of 2-persoons kamers beschikbaar. In overleg plannen we uw verblijf op basis van logies met ontbijt of op basis van half- of zelfs volpension. U kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om één of meerdere diners in de stad te nuttigen. We adviseren u daar graag in.
De moderne accommodaties beschikken altijd over een restaurant, verblijfs- en ontspanningsruimtes, wifi en hebben een 24-uur service. Daarnaast zijn de accommodaties gelegen in de nabijheid van bus- en /of tramhaltes. Natuurlijk kunt u binnen de rijtijden ook de touringcar gebruiken voor de nodige uitstapjes.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan