Stedentrips – Algemeen 7
Stedentrips – Algemeen 6
Stedentrips – Algemeen 5
Stedentrips – Algemeen 4
Stedentrips – Algemeen 3
Stedentrips – Algemeen 2
Stedentrips – Algemeen 1

Verzorging

Tijdens uw schoolreis naar één van onze Europese bestemmingen, zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van verzorging. De catering kan compleet door Huski verzorgd worden, maar u kunt dit ook voor een deel zelf regelen.

Ontbijt

Alle accommodaties zijn voorzien van logies en ontbijt. Elke ochtend kan er heerlijk ontbeten worden in het restaurant. Het ontbijt is in buffetvorm en bestaat uit broodjes, verschillende soorten vleeswaren, kaas, jam, melk, cornflakes, koffie, thee en een sapje. In sommige accommodaties wordt het ontbijt per tafel klaargezet.

Lunch

Voor de lunch hebben wij verschillende mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om in de accommodatie te lunchen of in een lokaal restaurant. Indien u ervoor kiest om een dagje buiten de stad door te brengen, dan kan er tijdens het ontbijt een lunchpakket worden gemaakt, die tijdens de lunchpauze genuttigd kan worden.

Bij verschillende accommodaties is het mogelijk om gebruik te maken van de picknick faciliteiten. Zo is het leuk om met de gehele groep te picknicken in één van de parken of tuinen.

Diner

Een aantal accommodaties verzorgen een diner in het restaurant. Dit diner bestaat meestal uit een driegangenmenu. Daarnaast is het ook mogelijk om in een lokaal restaurant in de stad te dineren.

Drankjes in de accommodatie

De meeste accommodaties beschikken over een barretje of een blikjesautomaat. De prijzen verschillen sterk per accommodatie en type drank. Eigen drinken is meestal toegestaan, uiteraard wel altijd buiten de bar.

Vraag ons naar de mogelijkheden.