Slider

Schoolexcursie Rome

Een schoolexcursie Rome staat in het teken van de rijke geschiedenis waarvan het Colosseum één van de bekendste bezienswaardigheden is. Het is een gigantisch amfitheater uit de oudheid waar vroeger de bekende gladiatorengevechten werden georganiseerd. De stad werd vroeger voornamelijk bewoond door keizers, koningen, politici en beroemdheden die ieder hun eigen kenmerken hebben achtergelaten in de stad.

Wandelen in Rome is een reis door de tijd. Van het vroegere Romeinse Rijk, door de middeleeuwen naar de tijd van Bernini en Borromini en weer terug naar het heden. De transformatie van de Romeinen van vroeger naar de straatkunstenaars van nu.
Rome heeft ontzettend veel bezienswaardigheden en cultureel erfgoed die elk hun eigen charme hebben. Bekende voorbeelden hiervan zijn het Vaticaanstad en de Trevifontein.

Ontdek Rome in verschillende tijdperken. Buon Viaggio!

Verblijf in Rome

We hebben een nauwe samenwerking met diverse accommodaties die geschikt zijn voor een meerdaags verblijf met uw leerlingen. U heeft de keuze voor een ligging in het centrum, maar ook meer aan de rand van de stad of er net buiten. Afhankelijk van uw wensen of budget adviseren we voor u een accommodatie die het meest daarop aansluit. De leerlingen verblijven doorgaans in meer-persoons slaapkamers al dan niet met een eigen sanitair of gedeelte voorzieningen op de gang. Voor docenten zijn over het algemeen 1- of 2-persoons kamers beschikbaar. In overleg plannen we uw verblijf op basis van logies met ontbijt of op basis van half- of zelfs volpension. U kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om één of meerdere diners in de stad te nuttigen. We adviseren u daar graag in. 

De moderne accommodaties beschikken altijd over een restaurant, verblijfs- en ontspanningsruimtes, wifi en hebben een 24-uur service. Daarnaast zijn de accommodaties gelegen in de nabijheid van bus- en metrostations. Natuurlijk kunt u binnen de rijtijden ook de touringcar gebruiken voor de nodige uitstapjes.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan