Slider

Werkweek Praag

Eén van de best bewaarde steden van Oost Europa is Praag met het historische centrum en de smalle straatjes. “De Gouden Stad”, één van de bijnamen van Praag, ligt aan de rivier de Moldau. 
Opvallend is dat Praag nauwelijks heeft geleden onder al het oorlogsgeweld. Hierdoor is het centrum nog volledig intact. Bezoek de verschillende wijken en wordt overweldigd door alle historische gebouwen. Ook Praag heeft een plaats op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

De bekendste brug van Praag, de Karelsbrug, is één van de bekendste monumenten van de stad met een prachtig uitzicht over de stad, zeker als het donker is. De Praagse Burcht mag ook niet ontbreken om te bewonderen tijdens de schoolreis. Bewonder de architectuur of breng een bezoek aan de Joodse wijk. Geniet van een wandeling in de smalle steegjes of op de levendige pleinen. Het contrast tussen oud en modern is in Praag duidelijk zichtbaar. Een boot- of fietstocht of juist heel iets anders, alles is in overleg mogelijk.

Laat u tijdens de werkweek Praag verrassen door deze mooie stad!

Verblijf in Praag

Voor de werkweek in Praag beschikken we over diverse hostels en hotels die geschikt zijn voor een verblijf met uw leerlingen. U heeft de keuze voor een ligging in het centrum, maar ook meer aan de rand van de stad of er net buiten. Afhankelijk van uw wensen of budget adviseren we voor u een accommodatie die het meest daarop aansluit. De leerlingen verblijven doorgaans in twee of meer-persoons slaapkamers al dan niet met eigen sanitair of gedeelde voorzieningen op de gang. Voor docenten zijn over het algemeen 1- of 2-persoons kamers beschikbaar. In overleg plannen we uw verblijf op basis van logies met ontbijt of op basis van half- of zelfs volpension. U kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om één of meerdere diners in de stad te nuttigen. We adviseren u daar graag in.

De moderne accommodaties beschikken altijd over een restaurant, verblijfs- en ontspanningsruimtes, wifi en hebben een 24-uur service. Daarnaast zijn de accommodaties gelegen in de nabijheid van bus- en metrostations. Natuurlijk kunt u binnen de rijtijden ook de touringcar gebruiken voor de nodige uitstapjes.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan