Slider

Schoolexcursie Parijs

Een schoolexcursie naar Parijs, ook wel bekend als lichtstad, ligt op slechts een paar uur rijden van Utrecht. De Franse hoofdstad is voorzien van veel cultureel erfgoed wat Parijs tot ‘s wereld meest populaire bestemming maakt. Een must do tijdens een schoolexcursie naar Parijs is het beklimmen van de Eiffeltoren met de leerlingen! Het biedt u en de leerlingen een prachtig uitzicht over de stad. Zo wordt dan ook direct zichtbaar dat de rivier de Seine het middelpunt van Parijs is en de stad letterlijk door tweeën deelt. Maak met de leerlingen een rondvaart over de Seine en aanschouw het indrukwekkende bouwwerk van de Notre Dame en het Louvre.

Ontdek het Franse leven, door met leerlingen een stadswandeling te maken en een bezoek te brengen aan de onbekende marktjes. Proef de Parijse sfeer in de schilderswijk Montmartre, met haar pittoreske straatjes en de vele terrasjes.

Parijs een dagje verlaten met de hele groep? Dan is de magische wereld van Disneyland Parijs een leuk alternatief. 

Een schoolexcursie naar een stad is Parijs zal nooit vervelen!

Verblijf in Parijs

In Parijs hebben we een samenwerkingsverband met diverse (budget) hotels in de buitenwijken en hostels in de stad zelf. Allen geschikt voor een meerdaags verblijf met uw leerlingen. Afhankelijk van uw wensen of budget adviseren we voor u een accommodatie die het meest daarop aansluit. De leerlingen verblijven doorgaans in meer-persoons slaapkamers al dan niet met een eigen sanitair of gedeelte voorzieningen op de gang. Voor docenten zijn over het algemeen 1- of 2-persoons kamers beschikbaar. In overleg plannen we uw verblijf op basis van logies met ontbijt of op basis van half- of zelfs volpension. U kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om één of meerdere diners in de stad te nuttigen. We adviseren u daar graag in.

De moderne accommodaties beschikken altijd over een restaurant, verblijfs- en ontspanningsruimtes, wifi en hebben een 24-uur service. Daarnaast zijn de accommodaties gelegen in de nabijheid van bus- en metrostations. Natuurlijk kunt u binnen de rijtijden ook de touringcar gebruiken voor de nodige uitstapjes.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan