Slider

Schoolreis Londen

Een schoolreis Londen, in een bruisende stad en één van de grootste metropolen van Europa. In Londen is altijd wel iets te beleven voor de leerlingen tijdens een schoolreis, of dit nu overdag is of in de avond.

De bekende bouwwerken als de Big Ben, Tower of London of Westminster Abbey zijn kenmerkend voor de stad Londen en zeker de moeite waard om te bezichtigen tijdens uw schoolreis in Londen. Sfeerproeven kan natuurlijk ook in in één van de vele wijken als Notting Hill. Wandelen of fietsen langs de Thames of juist met de boot op ontdekkingstocht. Het is allemaal mogelijk. Picknicken in Hyde Park en tegelijkertijd het typische karakter van Londen ervaren zoals: het links rijden, de beroemde rode dubbeldekkers en de chique zwarte taxi’s. 

Mooi meegenomen tijdens een schoolreis stedentrip naar Londen zijn de gratis musea zoals National Gallery, British Museum, Science Museum en Imperial War Museum.

Een stad als Londen is divers en veelzijdig!

Verblijf in Londen

In Londen beschikken we over een netwerk van accommodaties die geschikt zijn voor een meerdaags verblijf met uw leerlingen. U heeft de keuze voor een ligging in het centrum, maar ook meer aan de rand van de stad of er net buiten. Afhankelijk van uw wensen of budget adviseren we voor u een accommodatie die het meest daarop aansluit. De leerlingen verblijven doorgaans in twee of meer-persoons slaapkamers al dan niet met een eigen sanitair of gedeelte voorzieningen op de gang. Voor docenten zijn over het algemeen 1- of 2-persoons kamers beschikbaar. In overleg plannen we uw verblijf op basis van logies met ontbijt of op basis van half- of zelfs volpension. U kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om één of meerdere diners in de stad te nuttigen. We adviseren u daar graag in.

De moderne accommodaties beschikken altijd over een restaurant, verblijfs- en ontspanningsruimtes, wifi en hebben een 24-uur service. Daarnaast zijn de accommodaties gelegen in de nabijheid van bus- en metrostations. Natuurlijk kunt u binnen de rijtijden ook de touringcar gebruiken voor de nodige uitstapjes.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan