Slider

SCHOOLREIS EDINBURGH

Een schoolreis Edinburgh, voor iedere school die een schoolreis naar een grote, niet massale stad in Groot-Brittannië wil maken en op zoek is naar de perfecte combinatie tussen historie & cultuur.

Edinburgh, de hoofdstad van het prachtige Schotland. Het is niet de grootste stad van het land, maar wel absoluut de mooiste! Met meer dan 4500 gebouwen op de monumentenlijst wordt de binnenstad erkend als UNESCO-plek. Ontdek zelf de prachtige en mysterieuze Old Town met ‘The Royal Mile’ als kloppend hart. Edinburgh is een stad vol mysteriën, kastelen en nauwe steegjes. Het zal je dan ook niet verbazen dat de schrijfster van de Harry Potter boeken hier geboren is en de stad als inspiratiebron heeft gebruikt voor haar verhalen.
Edinburgh is de stad voor een educatieve en actieve schoolreis. Met vele middeleeuwse huizen en bezienswaardigheden kun je verschillende eeuwen geschiedenis ervaren zonder ver te hoeven lopen. Edinburgh is ook nog eens mooi gelegen tussen de Schotse heuvels, wat een uitstapje naar de natuur heel aantrekkelijk maakt.

Hoog tijd om deze stad verder te ontdekken!

VERBLIJF IN EDINBURGH

In Edinburgh beschikken we over verscheidene accommodaties die geschikt zijn voor een meerdaags verblijf met uw leerlingen. De accommodaties waar wij mee samenwerken liggen midden in het oude centrum van Edinburgh zodat u ook te voet de stad kunt ontdekken.

Afhankelijk van uw wensen of budget adviseren we voor u een accommodatie die het meest daarop aansluit. De leerlingen verblijven doorgaans in twee- of meer-persoons slaapkamers al dan niet met een eigen sanitair of gedeelte voorzieningen op de gang. Voor docenten zijn over het algemeen 1- of 2-persoons kamers beschikbaar. In overleg plannen we uw verblijf op basis van logies met ontbijt of op basis van half- of zelfs volpension. U kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om één of meerdere diners in de stad te nuttigen. Wij adviseren u daar graag in. 

De moderne accommodaties beschikken altijd over een restaurant, verblijfs- en ontspanningsruimtes, wifi en ook hebben deze een 24-uur service. Daarnaast zijn de accommodaties gelegen in de nabijheid van bus- en metrostations. Natuurlijk kunt u binnen de rijtijden ook de touringcar gebruiken voor de nodige uitstapjes.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan