Slider

Schoolreis Berlijn

Berlijn is een stad met heel veel geschiedenis. Bezienswaardigheden als het Joods Monument, Checkpoint Charlie en de Berlijnse Muur vertellen veel over hoe Berlijn vroeger was, maar ook hoe het nu geworden is. Tijdens een schoolreis in Berlijn zullen de leerlingen geconfronteerd worden met het verleden en zullen ervaren hoeveel impact de 2e Wereldoorlog en de koude oorlog gehad hebben.

Niet alleen de geschiedenis kenmerkt Berlijn, tegenwoordig is het een stad die 24 uur leeft. Er zijn vele andere bezienswaardigheden om te bezichtigen die het verleden even loslaten. Het is mogelijk om met de leerlingen een mooie rondvaart te maken over de rivier de Spree. Deze rivier kronkelt door en om de stad heen. 

De moderne kunst, door graffiti beschilderde gebouwen en de mooie architectonische hoogstanden, zoals de Reichstag geven u een goede indruk van de stad. De bezienswaardigheden laten overal het rijke verleden en heden van Berlijn zien. 
Tijdens een schoolreis naar Berlijn kom je ogen te kort! 

Verblijf in Berlijn

In Berlijn werken we met verschillende accommodaties die geschikt zijn voor een meerdaags verblijf met uw leerlingen. U heeft de keuze voor een ligging in het centrum, aan de rand van de stad of er net buiten. Afhankelijk van uw wensen of budget adviseren we voor u een accommodatie die het meest daarop aansluit. De leerlingen verblijven doorgaans in meer-persoons slaapkamers al dan niet met een eigen sanitair of gedeelte voorzieningen op de gang. Voor docenten zijn over het algemeen 1- of 2-persoons kamers beschikbaar. In overleg plannen we uw verblijf op basis van logies met ontbijt of op basis van half- of zelfs volpension. U kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om één of meerdere diners in de stad te nuttigen. We adviseren u daar graag in.

De moderne accommodaties beschikken altijd over een restaurant, verblijfs- en ontspanningsruimtes, wifi en hebben een 24-uur service. Daarnaast zijn de accommodaties gelegen in de nabijheid van bus- en metrostations. Natuurlijk kunt u binnen de rijtijden ook de touringcar gebruiken voor de nodige uitstapjes.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan