Slider

Schoolreis Barcelona

Barcelona staat hoog op het lijstje als het gaat om populaire steden voor een schoolreis binnen Europa. Het is de op één na grootste stad van Spanje en is gelegen aan een prachtig zandstrand. De beroemdste bezienswaardigheden van Barcelona zijn de prachtige bouwwerken van Antoni Gaudí met onder andere de Sagrada Familia, Parc Güell en Casa Mila. Maar Barcelona is natuurlijk veel meer dan alleen Antoni Gaudí. De stad is zeer divers met smalle straatjes, brede drukke winkelstraten, gezellige restaurantjes, historische gebouwen, een heerlijk klimaat en natuurlijk de bekende voetbalclub FC Barcelona. Barcelona is een echte wereldstad en een heerlijke bestemming voor uw schoolreis .

Barcelona is goed ingericht voor een schoolreis. Alle bezienswaardigheden in de stad zijn zeer goed bewegwijzerd. Veel van de bezienswaardigheden zijn wandelend te bewonderen. Daarnaast is er een goed openbaar vervoersnetwerk waarmee je je snel kunt verplaatsen. Ook een, door een Nederlandse gids begeleide, fietstocht langs veel van de highlights van de stad geeft je in korte tijd een goed beeld van de diversiteit die Barcelona rijk is.

Verblijf in Barcelona

We hebben een nauwe samenwerking met diverse accommodaties die geschikt zijn voor een meerdaags verblijf met uw leerlingen. U heeft de keuze voor een ligging in het centrum, maar ook meer aan de rand van de stad of er net buiten. Afhankelijk van uw wensen of budget gaan op zoek naar een accommodatie die het meest daarop aansluit. De leerlingen verblijven doorgaans in meer-persoons slaapkamers al dan niet met een eigen sanitair of gedeelte voorzieningen op de gang. Voor docenten zijn over het algemeen 1- of 2-persoons kamers beschikbaar. In overleg plannen we uw verblijf op basis van logies met ontbijt of op basis van half- of zelfs volpension. U kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om één of meerdere diners in de stad te nuttigen. We adviseren u daar graag in.

De moderne accommodaties beschikken altijd over een restaurant, verblijfs- en ontspanningsruimtes, wifi en hebben een 24-uur service. Daarnaast zijn de accommodaties gelegen in de nabijheid van bus- en metrostations. Als u met de touringcar naar Barcelona reist, kunt u natuurlijk ook de touringcar gebruiken voor de nodige uitstapjes, als dit binnen de rijtijden past.

Stedentrip Barcelona op maat

Iedere school en iedere groep is anders waardoor schoolreizen nooit hetzelfde zijn. Een schoolreis Barcelona stemmen we dan ook af op uw wensen en ideeën. Neem contact met ons op of vul het contact of offerteformulier en wij nemen contact met u op.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan