Stedentrips – Algemeen 7
Stedentrips – Algemeen 6
Stedentrips – Algemeen 5
Stedentrips – Algemeen 4
Stedentrips – Algemeen 3
Stedentrips – Algemeen 2
Stedentrips – Algemeen 1

Samenwerking

Service
Een stedentrip organiseren kost veel voorbereiding. Huski Reizen neemt u graag zoveel mogelijk werk uit handen! Uitstekende service is één van de belangrijkste punten die u van ons mag verwachten. Wij zullen alles in werk stellen om uw stedentrip zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen.

Duurzame samenwerking

Wij streven altijd naar een meerjarige duurzame samenwerking. Het organiseren van een stedentrip is een samenwerking tussen u en Huski Reizen. Wij willen uw wensen optimaal verwezenlijken en de goedkoopste prijs voor u nastreven! Tijdens het organiseren van een stedentrip zijn we elkaars organisatiepartner. We dienen immers over en weer helder en duidelijke informatie te communiceren. Wij horen graag uw wensen en u hoort de mogelijkheden. U krijgt daarom een contactpersoon binnen Huski Reizen die alles over uw stedentrip weet en bij wie u met al uw vragen of opmerkingen terecht kunt.

Verantwoordelijkheid

Huski Reizen vindt het belangrijk om vooraf af te spreken wie er wanneer verantwoordelijkheid heeft over de groep. Tijdens de stedentrip zal  de verantwoordelijkheid liggen bij de docenten. Indien er vanuit Huski Reizen een reisleider meegaat met uw stedentrip, dan zal deze persoon voor een deel de verantwoordelijkheid op zich nemen. Wij verwachten van docenten dat zij actief bijdragen met het in goede banen begeleiden van de stedentrip.