Stedentrips – Algemeen 7
Stedentrips – Algemeen 6
Stedentrips – Algemeen 5
Stedentrips – Algemeen 4
Stedentrips – Algemeen 3
Stedentrips – Algemeen 2
Stedentrips – Algemeen 1

Schoolreis naar een Europese stad

Wilt u met een groep leerlingen tijdens uw schoolreis een Europese stad bezoeken? Dan kiest u ervoor de leerlingen een unieke ervaring voor het leven mee te geven tijdens de schoolperiode op uw school.

Voor uw stedentrip naar een Europese stad heeft u de keuze uit diverse locaties, zoals: schoolreis Praag, schoolreis Londen, schoolreis Krakau, schoolreis Rome, schoolreis Barcelona, schoolreis Berlijn en schoolreis Parijs. De steden hebben ieder hun eigen kenmerken en bijzonderheden, waardoor u een stad kunt kiezen die het best bij uw stedentrip past. Wij denken met u mee om de werkweek passend te maken voor uw groep! Het ontdekken van een nieuwe cultuur, leren over de geschiedenis, het ondernemen van educatieve activiteiten en het verkennen van de stad is de beleving die centraal staat met de stedentrips van Huski Reizen.

Klik op onderstaande locatie voor meer informatie over uw schoolreis naar:

 
 
De voordelen van een stedentrip of schoolreis met Huski Reizen
  • Educatief
  • Cultureel
  • Ruimte voor vrije tijd
  • Breed aanbod
  • Maatwerk

Huski Reizen biedt op maat gemaakte en betaalbare schoolreizen en stedentrips aan naar diverse Europese steden. Dit wil zeggen dat het niet om een kant-en-klaar product gaat, maar om een samenwerking die wij als reisorganisatie met u als docent of de school aangaan. Samen zorgen wij voor een onvergetelijke schoolreis.

Een schoolreis naar een Europese stad met Huski Reizen is leuk, leerzaam, gemakkelijk en betaalbaar. Dat is onze belofte aan u! Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt programma! Vul het offerteformulier in of bel naar 030-8000600.